64 slots Titan: would you like it?

Discussion in 'Main (BF2142)' started by i3d, Feb 18, 2007.

?

64 slots Titan: would you like it?

  1. Yes!

    7 vote(s)
    41.2%
  2. No! :(

    10 vote(s)
    58.8%
  1. i3d

    i3d Administrator i3D.net Staff

    Joined:
    Dec 8, 2004
    Messages:
    155,169
    Likes Received:
    40
    Simple question: would you like to run your ranked server on 64 slot Titan mode?

    The titan mode is currently restricted to 48 slots.

    Edit:
    It's a "what-if" situation: there would be no lag for 64 slot servers.
     
    Last edited by a moderator: Feb 18, 2007
  2. Qetesh

    Qetesh New Member

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    3,968
    Likes Received:
    0
    ja zekkers wel weetje hoe een dikke fight het word in de titan :) dus ik stem ja
     
  3. RAYMAN

    RAYMAN Veni,vidi,vici

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    1,918
    Likes Received:
    0
    Ja, Als het maar geen lag veroorzaakt.

    Yes, But not if it's causes lag.
     
  4. Red Roach

    Red Roach Active Member

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Messages:
    1,201
    Likes Received:
    0
    More People means More Lag , And you'll need a better pc to run it..

    I already have problems with 48 , so if 64 is applied...

    I think I can't play it then.
     
  5. FDCP_General Death

    FDCP_General Death New Member

    Joined:
    Nov 4, 2005
    Messages:
    1,905
    Likes Received:
    1
    heb nee gestemd, vindt het niets toevoegen aan het spel, ik het in iedergeval weinig verschil met 48 gemerkt... en het loopt slechter erdoor.
     
  6. Thug_NL

    Thug_NL Guest

    nee ik denk dat het te laggy word
     
  7. Sjoerd

    Sjoerd New Member

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Messages:
    1,651
    Likes Received:
    0
    Als het geen lags veroorzaakt vindk het prima,
    maar ik denk wel dat het by my flink gaat laggen dan. =(
     
  8. Gele-Banaan

    Gele-Banaan New Member

    Joined:
    Jan 6, 2007
    Messages:
    1,854
    Likes Received:
    0
    Ik heb ja gestemd maar denk dat het tog TE laggy word,
    (heb tog een noob pc dus aan lag ben ik wel gewend)
     
  9. i3d

    i3d Administrator i3D.net Staff

    Joined:
    Dec 8, 2004
    Messages:
    155,169
    Likes Received:
    40
    We zullen het snel zien :nerd:
     
  10. Rick - i3d

    Rick - i3d Administrator i3D.net Staff

    Joined:
    Jul 8, 2005
    Messages:
    3,519
    Likes Received:
    0
    Zou het wel leuk vinden, maar denk dat ik het geen uren volhoud in die chaos :p. Eigenlijk zouden ze die titans dan ook moeten vergroten :)
     
  11. Mr. BlueZone

    Mr. BlueZone <FONT size="1" face="Arial" color="blue"><B>►Super

    Joined:
    Dec 12, 2006
    Messages:
    23,014
    Likes Received:
    16
    Lekker!
     
  12. StormtraXx

    StormtraXx MrInappropriate

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    6,802
    Likes Received:
    11
    wat rayman zegt
     
  13. Pipo-de-coma

    Pipo-de-coma sapperdeflap

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    987
    Likes Received:
    0
    grotere titans zou kunnen maar at kost teveel tijd voor EA.

    Ik heb nee gestemd aangezien het niets toevoegd. Je zou eigenlijk een cap aan de hoeveelheid personen die op de titan kunnen.
     

Share This Page

Loading...