bc2 - vietnam server

Discussion in 'Ranked Servers (BC2)' started by litjens1981, Jan 22, 2011.

  1. litjens1981

    litjens1981 New Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    hello all ,

    i was wondering , if i rent a bad company 2 sever will i also be able to play bc2 vietnam on this server. or do i need to rent 1 regular bc2 server and a 2nd for bc2 vietnam. i cant find this info anywhere.
     
  2. joeri1

    joeri1 New Member

    Joined:
    Sep 5, 2008
    Messages:
    1,626
    Likes Received:
    8
    As far as i know you can run vietnam maps on a BC2 server (correct if wrong).
     
  3. -FC-Rumpel

    -FC-Rumpel Rumpel

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    If you rent a BC2 server you can run it either as BC2 OR Vietnam. It's just a setting in the config file how the server runs then. And you have to setup the related maps in the startup-config file.
     

Share This Page

Loading...