[Dutch] crysis 2 multi: nat type strict

Discussion in 'Clientside Technical support (Crysis)' started by the fox, Mar 27, 2011.

  1. the fox

    the fox New Member

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Hallo

    Ik wil het volgende probleem aan jullie voor leggen:

    Ik heb laatst crysis 2 gekocht.Geinstalleerd single player werkt gewoon.
    Echter bij multi player doet zich het probleem voor dat de nat op strict staat en ik moeilijk verbinding kan krijgen met de servers.
    Echter om (nat) te verandere lukt mij nog steeds niet.
    Het schijnt een probleem te zijn met avg.
    Maar als ik avg (en de firewall in router experiabox)zelfs uit zet veranderd het als nog niet.
    Geprobeerd de poorten open te zetten,maar dat werkt ook niet.
    Uitzonderingen gemaakt met avg ,maakt niets uit.
    Tevens welke van de poorten moeten precies open moet staan????zie lijstje
    graag verneem ik of er meer zijn met dit soort problemen:)
     

    Attached Files:

  2. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,415
    Likes Received:
    165
    Heb je de alle nieuwste patch gedownload want dat zou veel problemen verhelpen met de multiplayer. En zou je de tekst in je kladblok bestand gewoon willen copieren en plakken, zonder dat we het hoeven downloaden. ;)
     
  3. the fox

    the fox New Member

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0

    Game Port Usage
    For all traffic between server and client 'game' port is used
    (default 64100 - net_lobby_gamespy_online_port).
    Ports
    SDK Service Hostname Type Local Remote
    Available hbmaster3 crysis2.available.gamespy.com UDP Any 27900
    NN natserver1 natneg1.gamespy.com UDP game 27901
    NN natserver2 natneg2.gamespy.com UDP game 27901
    NN nat neg Game client UDP game game*(other game)
    QR2 hbmaster3 crysis2.master.gamespy.com UDP game 27900
    QR2 Incoming queries Game client UDP game Any
    CDKey keymaster key.gamespy.com UDP game 29910
    SAKE Profile settings/stats crysis2.sake.gamespy.com TCP Any Any (def:80)
    Chat Any IRC server peerchat.gamespy.com TCP Any 6667
    GP gpmanager gpcm.gamespy.com TCP Any 29900
    GP searchmanager gpsp.gamespy.com TCP Any 29901
    SB gmaster3 crysis2.ms5.gamespy.com TCP Any 28910
    SB Server queries game servers UDP Any game*(target server)
    RSS RSS Feed lb.crysis2.ea.com TCP 80 80
    Default value for 'game' is 64100 (can be adjusted).
    For incoming UDP traffic, only port "game" ( default 64100)

    patch geinstalleerd.
    kom wel,maar moeilijk ,op servers
     
  4. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,415
    Likes Received:
    165
    Dank je, en volgens mij heb ik de juiste oplossing voor je gevonden op steam. Bekijk de onderstaande link.

    Crysis 2 ports.
     
  5. the fox

    the fox New Member

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    hoe voer je dit in??? in experiabox
     
  6. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,415
    Likes Received:
    165
  7. the fox

    the fox New Member

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    staat volgens mij niets in over poorten te openen?:bloos:
     
  8. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,415
    Likes Received:
    165
    Die hoef je niet te kopen, dat kan je dus instellen. En hier heb ik een handleiding voor die experiabox.
    En eventueel heb ik hier de technische gedeelte van kpnadsl.nl. Hopelijk dat je er een beetje uit kan komen. ;)
     
  9. the fox

    the fox New Member

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Experiabox-instellen[/QUOTE[/URL]]
    staat volgens mij niets in over poorten te openen?:bloos:
    de link geeft wel de porten aan:
    TCP Ports
    6667, 29900, 29901, 28910, 80
    UDP Ports
    27900, 27901, 29910, 64100
    wat vul je in en waar bij Port Forwarding public port en local port??:huh:
     
  10. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,415
    Likes Received:
    165
    Oke, in mijn vorige post (hier boven) zit ook de handleiding waar alles word uitgelegd hoe je zo iets moet doen. En als je er niet uit komt zou je altijd nog KPN kunnen bellen die dan stap voor stap alles uit zou kunnen leggen, want zelf heb ik nog nooit gedaan.
     
  11. the fox

    the fox New Member

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Ik heb niet goed naar gevorige bericht gekeken:bloos:

    En zag de beschrijving staan.
    ik ga het proberen maar of het lukt?????

    Ik laat het zsm weten.

    Bij deze hartelijk bedankt voor de berichten.
     
  12. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,415
    Likes Received:
    165
    Dat geeft niet, kan gebeuren.;)
    Graag ik ben benieuwd of het gelukt is, en niks te danken.
     
  13. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,415
    Likes Received:
    165
    Dat geeft niet, kan gebeuren.;)
    Graag ik ben benieuwd of het gelukt is, en niks te danken.
     
  14. the fox

    the fox New Member

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0

    \vooralsnog lukt het mij niet om 1 van de poorten te openen.
    ik tests ze met shields up ,maar zijn allemaal hide.

    ik begrijp niet wat ik verkeerd instel.(zie gegevens)
    :huh::huh::huh:
     
  15. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,415
    Likes Received:
    165
    Ik kende dat hele progamma niet, tot dat ik net ging zoeken op google. Maar ik heb een mogelijke antwoord gevonden die een soort gelijke probleem had, wie weet heb je er wat aan. Het is niet natuurlijk honderd procent gelijk dus de poort nummers etc zullen misschien niet helemaal overeen komen met die van jou. ;)

     

Share This Page

Loading...