game spy error

Discussion in 'Clientside Technical support (BF2)' started by carpfever, Dec 14, 2005.

  1. carpfever

    carpfever New Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    eey mensen :thumbsup:

    ik heb last van het volgende probleem
    na 2 potjes spelen bf2 online word ik naar het beginscherm van bf2 gegooit (waar je je moet inloggen)

    met de volgende melding "game spy error"

    weet iemand wat het zou kunnen zijn
    het vreemde is gamespy staat er niet meer op en het probleem word niet verholpen als ik het er weer op zet

    alvast bedankt

    gr carpfever
     
  2. MAX3400

    MAX3400 New Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Messages:
    2,069
    Likes Received:
    0
    Wat heb je zelf al geprobeerd?
    Wat geeft Google of de zoekfunctie van dit forum je terug?
    Heb je een virus-scanner? Firewall? Router?
     
  3. carpfever

    carpfever New Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    google kan ik helaas niks vinden en de zoek funktie hier ook niet
    ik heb er norton opstaan maar die zet ik helemaal uit als ik ga gamen en een router heb ik ook maar die is goed ingesteld geloof ik

    hij geeft ook alleen maar "gamespy error" en veder niks

    gr carpfever
     
  4. MAX3400

    MAX3400 New Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Messages:
    2,069
    Likes Received:
    0
    Even denken; Gamespy staat er niet meer op en als je 'm opnieuw installeert wordt het niet verholpen. Hieruit maak ik op dat na herinstallatie GameSpy weer verdwenen is van je PC na 2 potjes spelen?

    Iets met virusscanner, spyware, virus (??) of andere programma's die toch echt niet willen samenwerken met jouw installatie/instellingen.
     
  5. carpfever

    carpfever New Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    me virus scanner staat uit als ik ga spelen spyware staat er niet op dat hou ik goed in de gaten en de bescherning daar tegen is goed spyware guard spyware blaster spybot en adaware dat zou het niet kunnen zijn denk ik en game spy heb ik niet meer zou ik een herinstall doen dan hou ik het zelfde probleem
    me router heeft nog nooit voor problemen gezorg bij andere games daait alles goed ik heb ook wel eens bf2 opnieuw geinstalleerd op me andere pc maar dan geeft ie aan dat de key die op het boekje staat niet goed is dus durf hem niet op deze pc een verse installatie te geven

    het is altijd na 2 keer een kaart laden 2 keer gaat goed en bij de 3 keer een nieuwe kaart dan gooi ie me er uit

    op het net kan ik er ook helemaal niks over vinden dat is ook zo iets raars andere problemen kom je vaker tegen en deze niet

    gr carpfever
     
  6. -[crel]-roncombi

    -[crel]-roncombi New Member

    Joined:
    Sep 17, 2005
    Messages:
    303
    Likes Received:
    0
    dit probleem heb ik net verholpen bij mijn broertje.

    gamespy er gewoon vanaf halen de ook uit register.
    gamespy vanaf de cd bf2 erop zetten en zonodig updaten.

    speel nu al 11 potjes en heb geen problemen meer.

    firewalls e.d. uit zetten!!
    of open verbinding zetten in progamma.

    succes
     
  7. carpfever

    carpfever New Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    :thumbsup: :thumbsup:

    toppie toppie ik hoop dat dit gaat helpen heb er net weer 2 gespeeld en ben er net uitgegooit door gamespy
    :hammer:

    hoe haal ik het weg in het register ik weet een hoop en heb ook wel een idee maar graag eff uitleg ik weet hoe ik in het register kom en dingen verwijderen kan ik ook maar waar moet ik zijn in het register is me vraag

    alvast bedankt

    gr carpfever
     
  8. MAX3400

    MAX3400 New Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Messages:
    2,069
    Likes Received:
    0
    Zoals mijn eerste antwoord: zoek-functie van dit forum. Er staat al voldoende als je zoekt op register of registry of het netjes verwijderen van allerlei waarden voor BF2 en dergelijke.
     
  9. carpfever

    carpfever New Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    sorry maar als ik daar op zoek kom ik op dit onderwerp uit tuurlijk vind ik er wel meer maar niet over dit probleem
    mijn vraag is hoe verwijder ik gamespy iut mijn register ik ga naar RUN en type regedit dan krijg ik dit

    HKEY_CLASSES_ROOT
    HKEY_CURRENT_USER <----
    HKEY_LOCAL_MACHINE
    HKEY_USERS
    HKEY_CURRENT_CONFIg

    HKEY_CURRENT_USER\Software\GameSpy\ zou ik dit weg moeten gooien ???? ik zou het niet weten

    dus ik vraag hier om hulp want van regedit heb ik nooit wat gesnap :wacko

    alvast bedankt

    gr carpfever
     
  10. NLjeffreyNL

    NLjeffreyNL New Member

    Joined:
    Sep 11, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    ik heb hetzelfde probleem, ik wordt ook na een paar potjes gekickt. Heb gamespy gewoon van de cd, heb al op een aantal fora gepost maar niemand weet hoe je het probleem kunt oplossen.
     
  11. carpfever

    carpfever New Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    ik heb zelfs een mail gestuurt naar gamespy
    krijg ik dit antwoord

    Thank you for emailing!

    Please note: We will not reply to this email. This is for Feedback (opinions,
    suggestion etc..) Customer Service does not receive this email. For Customer
    Support please visit http://gamespy.com/support and choose a support area.

    We do appreciate the time you took to write and we will read your email. But we
    are busy working hard for you! So once again, please contact Customer Service
    at the link above for Customer Service as NO REPLY will be sent to you from this
    email.

    Thank you !

    IGN/GameSpy Feedback Team

    :wacko :wacko
    dus daar hoe je het ook niet te proberen en als je bij hun probleem oplossingen kijkt nou sorry daar snap ik geen reet van

    gr carpfever
     
  12. carpfever

    carpfever New Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    This is Aileen "Angel" Diefenbach from IGN Entertainment, and I'm going to be
    working with you to answer your questions as quickly as possible!

    Please contact the game maker for more help with your issue.

    GameSpy provided the in game technology for your game, but you need to contact
    the game maker for support with it.

    We sell coding to different game makers to allow them to easily integrate
    mutliplayer into their games. Our logo in the game is nothing but a
    brand/trademark.

    You can find more information on our in game technologies by visiting
    http://www.gamespy.net

    You should be able to find more information on how to contact the game makers
    for support from the information provided to you in your game manual.

    yours sincerely,

    Aileen "Angel" Diefenbach
    GameSpy Customer Service
    IGN Entertainment
     
  13. carpfever

    carpfever New Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Hello,

    Thank you for contacting Electronic Arts. I’m sorry for the difficulty that you are having with Battlefield 2.

    Connection issues typically are caused by one or more ports being blocked by a firewall, router, or even your Internet Service Provider to help maintain security. These ports are the doorways used to send and recieve information between your computer and the server. You must configure your router/firewall to have the game's ports open in order to connect to the servers properly.

    The ports for Battlefield 2 are as follows:

    UDP ports:

    27900
    29900
    29910
    27901
    55123
    55124
    55215
    16567
    1500-4999
    TCP ports:

    80
    29900
    29901
    29920
    28910
    4711
    You may also need to have your Internet Service Provider open these ports for you. For help configuring a firewall or router you may need to refer to the manufacturer.

    GameSpy has it's own requirements for ports. You may want to check the requirements listed in the Working Around the Firewall/Proxy section of their site.

    Click here to go to GameSpy's firewall page.
    (http://www.gamespyarcade.com/support/firewalls.shtml)

    Click here for further connection troubleshooting steps.
    (http://eatech.custhelp.com/cgi-bin/eatech.cfg/php/enduser/cci/connection.php?p_sid=<? echo $p_sid ?>)

    Should you require further assistance about this or any Electronic Arts games in the future please visit our website and review our extensive Self Help knowledgebase (http://support.ea.com)

    Marc C.
    Electronic Arts
    Technical Support:cheer:
     
  14. MAX3400

    MAX3400 New Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Messages:
    2,069
    Likes Received:
    0
    Bedankt voor het posten van al die mailtjes, maar doe je ook iets met de raad die ze geven?

    Heb je bijvoorbeeld al gecontroleerd of je firewall & router die poorten wel toestaan?
     
  15. carpfever

    carpfever New Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    zonder hulp kom je nergens maar alle poorten in de router staan open en dat verhelpt het probleem niet
     
  16. -[crel]-roncombi

    -[crel]-roncombi New Member

    Joined:
    Sep 17, 2005
    Messages:
    303
    Likes Received:
    0

    probeer dit dan eens !!!!!!!

    als je niet weet hoe je je register moet cleanen zoek dan iemand die het wel kan en je pc stap voor stap controleert en fixxed.

    ik heb het gedaan bij me broertje en hij is sindsdien geen een keer meer er uit gegooid door gamespy.
     
  17. fnc

    fnc New Member

    Joined:
    Jul 20, 2005
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Of installeer regcleaner (zdnet.nl heeft em wel ergens by downloads staan)
     
  18. -[crel]-roncombi

    -[crel]-roncombi New Member

    Joined:
    Sep 17, 2005
    Messages:
    303
    Likes Received:
    0

    goeie :worship: :worship:
     
  19. carpfever

    carpfever New Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    probeer dit dan eens !!!!!!!

    sorry geprobeert maar dat lost het niet op

    maar heb al door jullie kunnen me niet veder helpen
    bedankt voor de iedeeen

    gr carpfever
     

Share This Page

Loading...