Hoe zet ik poorten open op mijn router ?

Discussion in 'Software' started by mezelf13, Mar 5, 2007.

  1. mezelf13

    mezelf13 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Messages:
    493
    Likes Received:
    0
    Hoe zet ik poorten open op mijn router ? hoe moet ik dit doen.

    Mijn firewall is van MCAfee en mijn router is van u.s.robotics
  2. mezelf13

    mezelf13 New Member

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Messages:
    493
    Likes Received:
    0
    Ojja mijn virusbeschermer is ook van McAfee
  3. NeMeSiS

    NeMeSiS Keizer

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Messages:
    6,174
    Likes Received:
    1
    ..
    Je moet de poorten openzetten in Mcafee, als het dan nog niet werkt OOK in je router. Beide hebben gewoon een handleiding, lees ze eens ;)
  4. Qetesh

    Qetesh New Member

    Joined:
    Aug 25, 2006
    Messages:
    3,968
    Likes Received:
    0
    ja idd met een bepaalt IP kan je inloggen op je router
  5. E®®ie

    E®®ie is lief!

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Messages:
    1,286
    Likes Received:
    0
    192.168.2.1 of 0
  6. Uds | Shadow

    Uds | Shadow New Member

    Joined:
    Jul 21, 2006
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    ga naar start -> uitvoeren
    typ daarin cmd en druk op enter
    dan krijg je een zwart schermpje, typ daarin ipconfig en druk op enter
    vul nu het adres dat bij "Standaardgateway" staat in in je browser, en vul het ww in (meestal nog gewoon het standaard)
    dan moet je normaal een pagina van je router krijgen, en daar moet je ergens poorten kunnen open zetten
  7. gogetastyle

    gogetastyle New Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    759
    Likes Received:
    0

    Hey, dit topic is al van eve terug. maar ik moet nu ook wat poortjes open zette voor me xbox live.. alleen kan iemand me uitlegge wat hier mee word bedoelt:: staat in in je browser, en vul het ww in (meestal nog gewoon het standaard)...... (dit stukje is van de reactie hierboven) je browser is toch gewoon waarje een internetsite moet intype toch?
  8. loopezz

    loopezz .

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    4,243
    Likes Received:
    3
    Yes. Verder is inloggen op je router meestal met default username en password (admin - admin of admin - default).
  9. gogetastyle

    gogetastyle New Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    759
    Likes Received:
    0

    Bedankt, maar ik krijg me eige niet ingelogt..
  10. loopezz

    loopezz .

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    4,243
    Likes Received:
    3
    Wat is je router type? Waarschijnlijk valt er wel iets over te vinden op google, zoals de default username en password.
  11. gogetastyle

    gogetastyle New Member

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    759
    Likes Received:
    0

    ah oke, ik zal dat straks is even na kijken als ik thuis ben! je hoort er nog van! gr
  12. noskillsclan

    noskillsclan New Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    215
    Likes Received:
    0
    je wachtwoord en username staan in je boekje
  13. foreal

    foreal Puppeteer

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    1,022
    Likes Received:
    12

Share This Page