i3d Controlpanel versie 9

Discussion in 'i3D.net Controlpanel Development' started by i3d, Oct 23, 2005.

  1. lambiek12

    lambiek12 The Naked Chef

    Joined:
    Jan 17, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Klopt het dat dataverkeer/verbruik niet in het controlepaneel kan worden afgelezen bij een colocation server?

    Heb dit maand of 1,5 geleden ook aan support gemaild maar tot heden nog geen antwoord op gehad. Denk probeer het nu is hier te vragen. Niet dat ik het een ramp vindt. Weet ongeveer wat ik verbruik per maand. Maar zou wel leuk zijn als ik het ook kan zien wat er over de switch poort heen gaat.
     
  2. Stefan - i3d

    Stefan - i3d Administrator i3D.net Staff

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Messages:
    1,535
    Likes Received:
    6
    Als het goed is kunt u uw traffic grafieken bekijken in het controlpanel , Linker menu: Colocated Servers -> Details.
     
  3. Muk

    Muk New Member

    Joined:
    Nov 17, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Heb echt steets probelemen met controlpanel kan over op druken maar gebeurd helemaal niks met de server. zijn er nog meer mensen die daar last van hebben. Me ut99 server leg er nu helemaal uit, en kan niks meer doen via control panel. Heb de server reinstal, maar er gebeurd helemaal niks.
     
  4. i3d

    i3d Administrator i3D.net Staff

    Joined:
    Dec 8, 2004
    Messages:
    154,514
    Likes Received:
    39
    Check de logfiles en dien een ticket in bij de support desk. Als de gameserver niet restart, dan zit er ergens een foutje bij de game config.
     
  5. i3d

    i3d Administrator i3D.net Staff

    Joined:
    Dec 8, 2004
    Messages:
    154,514
    Likes Received:
    39
    Controlpanel 8.0.0
    August 2008


    Interactive 3D is proud to announce the 8th major release of the inhouse developed control panel.



    Improvements
    • A full rewritten C# tool designed to enhance the communication between our slave and master servers. Basic results are already visible in the control panel for clients. We expect to launch a serie of new features based on the power of this new tool in Q4 2008.
    • Full resource usage details are available to all game server clients
    • Improved billing and invoice layout
    • Improved ticket features
    • Extended traffic usage details for colocated clients
    • Extended hardware details for dedicated clients
    • Improved Punkbuster support for PB protected game servers
    • Improved STEAM updates for Steam powered games
    • Improved security by forced SSL login.
    Feedback and bug report
    If you encounter any bug or problem, please report these in our bug report tool: http://forum.i3d.net/project.php?projectid=1
    Feedback is always welcome on our forums!
     

    Attached Files:

  6. kriDje

    kriDje New Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    13,011
    Likes Received:
    4
    Knap staaltje programmeerwerk, Stijn. Thumbs up!
     
  7. RoleX

    RoleX RoleX?

    Joined:
    Feb 10, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Even tussen door een vraag. Zijn jullie van plan om iDeal integreren? Lekker snel betalen mis ik bij I3D:)...
     
  8. i3d

    i3d Administrator i3D.net Staff

    Joined:
    Dec 8, 2004
    Messages:
    154,514
    Likes Received:
    39
    Is een lange termijn project, vooral vanwege de hoge bankkosten.
     
  9. sunxj

    sunxj New Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    where can i find this controlpanel 8.0.0, i have buy a cod4 server and i want to put promodmod but i don t know where is the controlpanel... help me please i buy since 3 weeks and i don t use my server...
     
  10. Ramon - i3D

    Ramon - i3D Administrator i3D.net Staff

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    16,959
    Likes Received:
    30
    The controlpanel is at customer.i3d.net.

    Simply login to our website and click on gameservers. Your server will be listed there.
     
  11. sunxj

    sunxj New Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    thank you ramon, i finded panelcontrol.but i have a other problem, i can t put server with mod

    i clicked on "Reinstall / Update server" and i installed:
    PromodLIVE -( i3d Version: PromodLIVE (latest version)
    Available updates

    current install: promod live


    but when i go on my server he is not on promod live but on normal mode: modernwarfare: how do i put promod live please?




     
  12. Dutch-FIX

    Dutch-FIX NeXt-Century

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    126
    Likes Received:
    3
    Hi,

    Maybe connect to your server using FTP and check the start.sh file.

    Should have something like +set fs_game "mods/promodlive_204"
    Check your mods directory (of the server) to see in what directory i3d has put the promod and change that accordingly.

    Otherwise make a support ticket @ i3d and they can take a look at it.

    Cheers :)

    Dutch
     
  13. sunxj

    sunxj New Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    thank you very much, have find start.sh and i open it with wordpad.
    there was:

    ./cod4_lnxded +set dedicated 2 +set net_ip 89.30.108.33 +set net_port 28960 +set sv_punkbuster 1 +set sv_maxclients 16 +set g_password "xxxx" +set rcon_password "xxxxx" +exec server.cfg +map_rotate

    i think i can had +set fs_game mods/promodlive

    i m trying it in few mins :)
     
  14. Dutch-FIX

    Dutch-FIX NeXt-Century

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    126
    Likes Received:
    3
    Yeah you should add that :) We have that line behind the +set net_port entry. So just to be safe put it there also. If you add at the end i don't now what is goign to happen because it maybe already loaded the server.cfg before that.

    Probebly you also need to check you server.cfg
    We have a entry below the MISC section :

    set promod_mode match_mr10

    Don't exactly know what it does as i don't know promod that good but probebly is something you can find at the docs for promod. This one is used on a warserver of one of our teams.

    Dutch
     
  15. Dutch-FIX

    Dutch-FIX NeXt-Century

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    126
    Likes Received:
    3
    so you would get :
    ./cod4_lnxded +set dedicated 2 +set net_ip 89.30.108.33 +set net_port 28960 +set fs_game "mods/promodlive" +set sv_punkbuster 1 +set sv_maxclients 16 +set g_password "xxxx" +set rcon_password "xxxxx" +exec server.cfg +map_rotate

    (dont forget the " " for the directory. I posted it like it shows in my start.sh with the "
     
  16. sunxj

    sunxj New Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    thank you duch-fix for this informtion. i m doing it and my server doesn t want to start. he is always offline... i don t know what is a problem, i m going to ask in live support i think
     
  17. Dutch-FIX

    Dutch-FIX NeXt-Century

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    126
    Likes Received:
    3
    Hope you didn't forgot to place the directory between " " like i wrote before.

    Otherwise i3d support can help you further with this.

    D
     

Share This Page

Loading...