[English] Install Error 1335 And 1334 ?

Discussion in 'Clientside Technical support (Crysis)' started by Back1Ply, Aug 16, 2009.

  1. Back1Ply

    Back1Ply Real COD4 Snipe

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Today I Wanted To Play Crysis So I Got The DVD And Tried To Install It

    Then When In The Installation Possess It Gives This Error

    (Image In Attachments)

    So What I Do To Fix This

    My Rig:
    Ram=2 GB
    OS=XP SP3
    :huh:
     

    Attached Files:

  2. Babiloot

    Babiloot New Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    6,904
    Likes Received:
    3
    Do you have the game legal, or downloaded?
    Becuase it says there is something missing, or corrupt, so he can't find the file or it's broken.
     
  3. Back1Ply

    Back1Ply Real COD4 Snipe

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    game legal from EA DVD
     
  4. Babiloot

    Babiloot New Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    6,904
    Likes Received:
    3
    Ok, good. Try to copy your whole dvd to a specified place on your hardrive. And try to install it from your hardrive, if this won't work emty your cache (temporary files, etcetera.) If that won't work either, download the game from the EA store all over again, and it should work.
     
  5. Back1Ply

    Back1Ply Real COD4 Snipe

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    i downloaded this game +3 times same error and the Copy Thing Also Didn't Work
     
  6. Babiloot

    Babiloot New Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    6,904
    Likes Received:
    3
    You removed all files from Crysis?

    Windows XP: c:\Documents and Settings\username\Local Settings\Temp
    Windows Vista: c:\Users\username\AppData\Local\Temp\

    Remove everything, and try it again. I heard from a program Qiuckbooks, but i'm not sure if it works.

    If this won't work at all, you should contact EA, they might have a fix, or a new download/dvd.
     
  7. Back1Ply

    Back1Ply Real COD4 Snipe

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    also didn't work
     
  8. Babiloot

    Babiloot New Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    6,904
    Likes Received:
    3
    Then you need to contact EA. They should/must help you, they might send you a new download link, or dvd;)
     
  9. Back1Ply

    Back1Ply Real COD4 Snipe

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    How ?
     
  10. Babiloot

    Babiloot New Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    6,904
    Likes Received:
    3
    By e-mail, or thelephone. I would use e-mail, they send you an e-mail back what you can try, if that won't work you msut take a picture from your key-code and dvd (or just keycode) they will check this, and send you a new link, which should solve the problem.

    I also tried, but I had problems with my keycode, i maked a picture, and they send me a new one.
     
  11. Back1Ply

    Back1Ply Real COD4 Snipe

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    ok what is the e-mail ?
     
  12. Babiloot

    Babiloot New Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    6,904
    Likes Received:
    3
    Try it here (their support section)
     
  13. Back1Ply

    Back1Ply Real COD4 Snipe

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    didn't help could find what i want
     
  14. Babiloot

    Babiloot New Member

    Joined:
    May 15, 2007
    Messages:
    6,904
    Likes Received:
    3
    Just e-mail them, it's on the site, or make ask it on the website itself.
     

Share This Page

Loading...