Nog steeds runtime error

Discussion in 'Technische Hulp (MoH)' started by FreakyDJ, Oct 7, 2006.

  1. FreakyDJ

    FreakyDJ New Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Heb op raad van cod_veteraan beide legale versie's opnieuw gekocht, maar krijgt nog steeds bij multiplayer van spearhead dezelfde runtime error te zien.

    error: http://www.freewebs.com/freakydj/runtimeerror.jpg

    oude post: http://forum.i3d.nl/showthread.php?t=8930

    En nu? Ik hoop echt dat iemand me kan helpen, ben altijd lekker aan het gamen, en dan sluit hij weer af... =(

    Ik heb vandaag nog alle drivers geupdate, een nieuwe patch van zowel allied assault als spearhead gedownload en geinstalleerd. Maar ik blijf na ongeveer 10 min spelen op een willekeurig moment de error.

    Bijvoorbaat dank!
     
    Last edited by a moderator: Oct 7, 2006
  2. FreakyDJ

    FreakyDJ New Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Dezelfde runtime error is nu ook bij single player van allied assault opgedoken :S
     
  3. Stewie!

    Stewie! Stewie.biz

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    491
    Likes Received:
    2
    Heb je ze al opnieuw geinstalleerd?
    DirectX opnieuw installeren?
     
  4. FreakyDJ

    FreakyDJ New Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Opnieuw installleren al heel vaak geprobeerd, En directx ga ik nu even proberen.
     
  5. FreakyDJ

    FreakyDJ New Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Helaas, krijg nog steeds dezelfde runtime error, of mijn computer loopt prompt vast. Hij loop ook nog steeds vast mij nfs carbon, call of duty en andere spellen
    erg vervelend... volgens mij is er iets mis met mn hardware ?

    Amd sempron 3000+ (1.8 ghz)
    512 mb ram
    nvidia geforce 6600gt 128 mb
     
  6. Blackshark

    Blackshark Active Member

    Joined:
    Jun 16, 2006
    Messages:
    16,447
    Likes Received:
    16
    Misschien kun je proberen om al de fans van je hardware helemaal schoon te maken. Dit wil ook vaak helpen.. ;)
     
  7. FreakyDJ

    FreakyDJ New Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    lijkt me een goed idee, al denk ik niet dat het zal helpen. Aangezien het al vanaf het begin af aan errors geeft.
     

Share This Page

Loading...