Razer DeathAdder Middle Mouse Button stopped working!

Discussion in 'Hardware' started by pimovietc, Jun 27, 2010.

  1. pimovietc

    pimovietc New Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    NL versie onderaan

    Hey,

    I'm wondering if anyone out there also has expierenced this annoying problem. Since today my middle mouse button stopped working, the 'clicking' function isn't working anymore but scrolling seems all fine.

    Now the thing is, I updated my drivers and firmware (yes it has it's own firmware) and it doenst work. To clear this up: It stopped working before I updated, it was one of my tries to solve this problem ;)

    At first you might think, middle mouse button click function, who cares? Well at the point you'll have to miss it, you'll face the fact that you need it ;)

    But is there anyone out there who has the exact same problem and a solution perhaps?


    NL versie:
    Yuuuu,

    't Probleem zit 'm dat mijn middle mouse 'click' 't niet meer doet, maar 't scrollen wel.

    Nu heb ik geprobeerd mijn drivers & firmware te updaten van mijn muisje... Maar hij doet het nog steeds niet.

    Nu is mijn vraag, heeft iemand van jullie er ook last van?
    Zo ja, heb jij een oplossing? :D
  2. pimovietc

    pimovietc New Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Probleem opgelost
    met behulp van een schroevendraaier, wattenstaafje & wat alcohol (niet voor consumptie)
  3. Lumakker

    Lumakker New Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hey im having the exact same problem.
    I know this thread is old, but does anybody know if he just opened the mouse up, and cleaned it? I dont understand NL btw, hope google translater did a good job.
  4. Lumakker

    Lumakker New Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0

Share This Page