Server maps

Discussion in 'Technische Hulp (CoD4)' started by v1tje, Jan 29, 2008.

  1. v1tje

    v1tje Zeg maar Jeroen

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Halloooo,

    Ik heb een server gehost, en ik wil nu graag een custom map bijvoegen ik zag de map warehouse en die lijkt me super vet maar ik heb geen idee hoe ik die kan toevoegen omdat mijn server gehost is, weet iemand misschien hoe je die mpa kan toevoegen.

    alvast bedankt
  2. kriDje

    kriDje New Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    13,018
    Likes Received:
    4
    Hey! Welkom op het forum! :)

    Hoe het helemaal moet lees je hier, scroll even naar stap 10.

    Succes!
  3. v1tje

    v1tje Zeg maar Jeroen

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    natuurlijk heb ik dat al gelezen maar ik heb hem gehost met een ftp server hoe kan ik dan mod warfare aanzetten en moetik die usermps in de folder van de ftp en dan modwarfare en daar een usermap aan mkane. alvast bedankt.
  4. Leviathan

    Leviathan Active Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    1
    Je hoeft alleen de extra command in de opdrachtregel te zetten. Wat ook zou kunnen is via de console
    Code:
    /rcon set fs_game mods/modwarfare; exec server.cfg; map_rotate
    invoeren. Dit is de tijdelijke variant, die weer zn normale waarde aanneemt als de server opnieuw start.
  5. v1tje

    v1tje Zeg maar Jeroen

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    oo dnakje ik ga het proberen maar hoe kan ikd at weer uitzetten als ikd e server restart??
  6. v1tje

    v1tje Zeg maar Jeroen

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    ik heb het geprobeerd maar er komt ff een milisecodne een ander scherm en dan is de hle server gereset heo kan ik hem dan anders op mod warfare zetten kun je dat misshcine even uitleggen??
  7. kriDje

    kriDje New Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    13,018
    Likes Received:
    4
    Je moet de parameter (+set fs_game mods/modwarfare) aanmaken in het bestand start.sh of startserver.sh. Even downloaden en openen met Kladblok en daarna wijzigen en vervolgends weer uploaden. De maps aanmaken kun je doen via SmartFTP. Gewoon uploaden naar de juiste locatie op de FTP.
  8. v1tje

    v1tje Zeg maar Jeroen

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    huh wat je nu nu al me allemaal typt is voor my algebra,, Hoe moet ik dat done kun je dat misshcien ff in stapjes zeggen??
  9. kriDje

    kriDje New Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    13,018
    Likes Received:
    4
  10. v1tje

    v1tje Zeg maar Jeroen

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    wat nu als je server gehost is en niet bij i3d ik begrijp het neit helemaal.
  11. Leviathan

    Leviathan Active Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    1
    Waar dan? Bij jou thuis?
  12. kriDje

    kriDje New Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    13,018
    Likes Received:
    4
    Lees nou eens goed!! Als je in die tutorial kijkt:
    Aangezien 95% van i3D's servers op Linux draait, denk ik dat dat bij jou ook het geval is.

    Download start.sh, open het met Kladblok om het aan te passen en upload 'm daarna weer.
  13. v1tje

    v1tje Zeg maar Jeroen

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    doe ik tog hij is ghost op riverhosting.nl
  14. kriDje

    kriDje New Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    13,018
    Likes Received:
    4
    Meestal kan je ook je parameter (startline) wijzigen op de site van je host.
  15. v1tje

    v1tje Zeg maar Jeroen

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    jaa klopt ze hebben de startupline ff bewerkt maar tot op heden kon hij geen maps meer laden dus wwel een beetje raar:S
  16. kriDje

    kriDje New Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    13,018
    Likes Received:
    4
    Weet je ook wat de startline op dit moment is? Plaats 'm even hier!
  17. v1tje

    v1tje Zeg maar Jeroen

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Jaa dit is startupline

    cod4_lnxded +set dedicated 2 +set net_ip "79.99.24.15" +set net_port "28965" +exec server.cfg +set sv_punkbuster 1 +set fs_game "mods/modwarfare" +map_rotate "gametype war map mp_crash gametype war map mp_vacant"

    De server loopt weer maar geen modwarfare weet iemand hoe dat kan
  18. kriDje

    kriDje New Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    13,018
    Likes Received:
    4
    Klopt geen zak van, vooral de volgorde is niet goed. Het moet zo:

    cod4_lnxded +set dedicated 2 +set fs_game mods/modwarfare +exec server.cfg +set net_ip "79.99.24.15" +set net_port "28965" +set sv_punkbuster 1 +map_rotate

    Maprotatie kun je instellen in server.cfg. Zet de .cfg bestanden in de map Mods/ModWarfare.
  19. v1tje

    v1tje Zeg maar Jeroen

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    ik ga deze gebruiken heel erg ebdankt
  20. v1tje

    v1tje Zeg maar Jeroen

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    413
    Likes Received:
    0
    Ik heb deze ingevoegd op de server ind e ftp en hoe of wat meot ik nu doen er staat geen modwarfare aan ofzo,, en ik heb er totaal geen verstand van

Share This Page