[Dutch] Airborne freezes during game play

Discussion in 'Technische Hulp (MoH)' started by MenM1977, Feb 5, 2011.

  1. MenM1977

    MenM1977 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    have installed Airborne on my PC but during game play, the screen freezes for some seconds and continues after that.

    According "can you play it" mys system is ok.

    Running on XP Prof, AMD Athlon X2 6000+, 4Gb DDR2 and 1Gb Ati HD5250 video card.

    Can anybody help me here?

    Thanks!
     
  2. Leg3nd

    Leg3nd Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    13,997
    Likes Received:
    32
    Have you already updated your drivers?

    Here you can find your driver:

    Download by 32 bit: Catalyst Software Suite 51.5 MB
    Download by 64 bit: Catalyst Software Suite 84.3 MB
     
  3. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,420
    Likes Received:
    165
    I found three patch for the game, first install the patch 1.1, and then patch 1.2, and finally patch 1.3.


    Patch 1.1.

    Patch 1.2.

    Patch 1.3.
     
  4. MenM1977

    MenM1977 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Hi,

    thanks for the fast help.
    Unfortunatly it did not help. I already the latest drivers installed, and now I also installed the patches.

    But still, during game play, the game freezes for a few seconds and then continues

    any other suggestions?

    Thanks again!
     
  5. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,420
    Likes Received:
    165
    To bad, do you have the latest (Ageia) PhysX or directx installed? Maybe that's to new for the game. So remove from your pc, then reboot and then juse the directx or Ageia PhysX that's on the disk.
     
  6. Leg3nd

    Leg3nd Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    13,997
    Likes Received:
    32
    When is this problem started? Because when you could play normal a few weeks/months, you could try to use ''System recovery''
     
  7. MenM1977

    MenM1977 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0

    It's the first time I try to play the game, it has not been installed before
     

Share This Page

Loading...