BeneluxGamers.nl zoekt jouw!

Discussion in 'Battlefield 4 Multiplayer' started by JeRn, Nov 10, 2016.

 1. JeRn

  JeRn New Member

  Joined:
  Nov 13, 2008
  Messages:
  4
  Likes Received:
  0
  [​IMG]

  Ben jij opzoek naar een gezellige 16+ pc multi-gaming community? Zoek niet verder, want een nieuwe community is geboren. Namelijk Benelux Gamers. Eind 2015 is BeneluxGamers.nl opgericht en al gauw was een teamspeak server online samen met een prachtige en vooral functionele website. Benelux Gamers heeft als hoofddoel een gezellige community met daarbij de benodigde diensten aan te bieden aan gamers uit de Benelux. Iedere gamer kan zonder registratie mee gamen op onze teamspeak server of gameservers en is nergens toe verplicht. Leden van Benelux Gamers hebben geen verplichtingen. Geen website activiteit noodzakelijk om je lidmaatschap te behouden. Nee gewoon lekker gamen met elkaar, want daarvoor ben je tenslotte een pc gamer!


  Binnen de community spelen wij allerlei pc games, bijna alle multiplayers games komen aan het bod. Van de bekende games zoals ArmA, Battlefield, Counter Strike, League of Legends of Minecraft tot aan de wat minder bekende games zoals: Smite, Rust of World of Warships. Heeft een game een multiplayer optie? Grote kans dat wij deze game spelen!

  Vele leden kennen elkaar al jaren lang en gamen dan ook al lange tijd samen, zulke vriendschappen zijn waardevol. In een grote community zoals ook bij Benelux Gamers, is het onmogelijk om iedereen aardig te vinden of met elkaar te kunnen opschieten. Dit is namelijk in het echte leven ook niet zo. Wij zijn allemaal mensen met verschillende karakters en zoeken daarom de mensen op waarmee wij goed kunnen opschieten. Dit werkt in het online gamen net zo. Zo krijg je binnen een community of clan verschillende kleinere groepjes van leden die het gezellig vinden om met elkaar te kunnen gamen. Bij Benelux Gamers geven wij de mogelijkheid aan onze leden om door middel van een Teamspeak server en uitgebreide website met elkaar te kunnen gamen. Het enigste wat wij hiervoor terugvragen is elkaar te respecteren en mensen in hun waarde te laten. Zolang je dit doet ben je vrij om gebruik te maken van onze diensten.

  Wij bieden onze community leden aan:

  • Een volwassen groep gezellige gamers met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar.
  • Een leuke mix groep van mannelijke en vrouwelijke leden.
  • Een actieve groep recruiters die jouw willen helpen met al jouw vragen over Benelux Gamers.
  • Een eigen 100 slots teamspeak server waarop wij actief en gezellig aan het gamen zijn!
  • De mogelijkheid om door middel van prijsvragen of andere giveaway acties gratis games te winnen!
  • Een stabiele beheerders groep met jaren lange ervaring in het leiden van een eigen clan of community

  Ervaar zelf
  We kunnen niet anders dan je uitnodigen om zelf de sfeer te ervaringen. De gezelligheid en wederzijdse respect die binnen onze community hangt. Je bent nergens toe verplicht en kunt zorgeloos mee gamen zonder lid te zijn van Benelux Gamers met onze leden of gasten. Geen registratie nodig om te kunnen gamen! Nee gewoon lekker gamen, want daarvoor ben je tenslotte een pc gamer

  Wij zien je graag binnenkort op onze Teamspeak server die je kan terug vinden op onze website: BeneluxGamers.nl

  Benelux Gamers
  De plek voor elke Benelux Gamer!
   

Share This Page

Loading...