Can't run America's Army 3

Discussion in 'Technical Support (AA)' started by waylonn, Jun 27, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. waylonn

    waylonn New Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    I downloaded via the deploy client, because Steam is a joke.

    It finished downloading, extracting, now the Launch Game button appeared, I click the button. A box appeared: "Are you sure you want to run America's Army 3?" I chose Yes. Nothing happens.

    Please answer in Dutch (preferred) or English
     
  2. ragoen

    ragoen Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Messages:
    332
    Likes Received:
    0
    mischien je download niet 100% tjes.
     
  3. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Dc even afsluiten en weer opstarten, heb je het probleem nog?
    Post hier je pc specs.
     
    Last edited by a moderator: Jun 28, 2009
  4. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Waarschijnlijk kan je gf kaart de game niet aan.

    We stellen het op prijs dat je nog een antwoord geeft, als er een topic met een vraag gesteld wordt....

    Anders sluit ik de thread
     
  5. waylonn

    waylonn New Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Ik heb een nVidia 8500GT
    3GB RAM.
    Intel Dual Core E4800 @ 2.2Ghz.
     
  6. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    De game is min. NVIDIA 6600 or better.
    aan je hardware ligt het niet.

    Als je in de DC naar "options" gaat, en je kiest "check for updates", wat gebeurd er dan?
     
  7. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Je cpu zit op het randje van de specs.

    Min. single core 3 GHZ, geadvizeerd wordt dual 2,4 GHz

    Twijfel geval, maar ik durf het niet 100% zeker te stellen
     
  8. waylonn

    waylonn New Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Ik heb ge-unistalled, nu kan ik zelfs niet meer installen, hij blijft steeds op 0% hangen
     
  9. diS

    diS Programmer

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    2
    corrupte download file?
     
  10. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Welke Deploy Client heb je?

    Eventueel de Deploy Client verwijderen, en de map op
    C:\program files\usarmy verwijderen en een nieuwe download proberen.

    Standaard staat bij opties "kontroleren op updates" en "automatisch updates installeren" niet aan, die zou ik aan zetten.
     
  11. waylonn

    waylonn New Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Ik heb de deploy client opnieuw gedownload van I3D.net
    Vreemd is als ik op install druk er een paar seconden processing komt te staan, dat is als hij zogenaamd bezig is met installeren, en dat er daarna gewoon weer install komt te staan. Zal even via Steam proberen, helaas zal dit moeten, anders kan ik natuurlijk niet weten of het aan mijn systeem ligt :shutup:
     
  12. diS

    diS Programmer

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    2
    Zou niet mogen...
    Je systeem kan het spel zeker en vast aan!
    Enkel dat je processor iets trager is als de "recommended" maar dit zou geen problemen moge geven aangezien je voldoet aan de minimale systeemeisen.
     
  13. waylonn

    waylonn New Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    ok, goed om te weten dat het daar niet aan ligt :D
     
  14. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Er is vannacht weer een patch uitgekomen. Zorg ervoor dat je na een install je steam restart, zodat de patch(es) ook geïnstalleerd worden.
    Ik weet niet of dat echt nodig is, maar raad het je wel aan, je hebt al genoeg elende.
     
  15. waylonn

    waylonn New Member

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    doordat ik maar met 160-170kbps kan downloaden, is de download nog niet klaar, maar ik zal dat zeker doen zodra de download klaar is ;)
     
  16. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    En, gelukt?
     
  17. EvilSnake87

    EvilSnake87 New Member

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Misschien even je haatgevoelens opzij zetten en tog aan steam geloven werkt een stuk beter :d
     
  18. Rick NL

    Rick NL New Member

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Ik heb toevallig precies hetzelfde probleem!:huh:
     
  19. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0

    Wat voor processor en grafische kaart heb je?
     
  20. Rick NL

    Rick NL New Member

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Intel Core 2 Quad Q8200 2.34Ghz
    Ati Radeon 3600HD
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...