CD Projekt RED over first-person in Cyberpunk 2077

Discussion in 'Sony Playstation 3 & 4' started by i3d, Jun 14, 2018.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,602
  Likes Received:
  40
  Cyberpunk 2077 werd tijdens de E3 dit jaar op een grootse manier aangekondigd. Het leek erop dat dit net zo goed kon worden als The Witcher 3, maar toen kwamen spelers erachter dat de game first-person zal zijn. Fans waren hier over het algeheel niet blij mee.


  CD Projekt RED wilt hier even een woordje over kwijt. De developers laten ons weten dat het personage voor spelers tijdens cinematics in Cyberpunk 2077 gewoon te zien zal zijn. Ook zal het rijden van voertuigen gewoon in third-person zijn. Ze laten weten dat het gebruiken van first-person in deze game juist een goede keus is geweest en dat spelers tijdens het spelen van de game zullen weten waarom. Zonder first-person zou Projekt RED niet de geweldige RPG brengen die ze zullen gaan brengen. De game zal heel open zijn en vol verhaal zitten, net zoals we dat gewend zijn van hun titels. First-person zal spelers dichterbij de actie brengen, laten we hopen dat dit waar zal gaan zijn! Angry Joe heeft ondertussen een leuk interview met de developers geüpload, bekijk deze hier beneden!


  CD staat bekend om het maken van geweldige RPG’s, wat vind jij van deze beslissing? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

  Het bericht CD Projekt RED over first-person in Cyberpunk 2077 verscheen eerst op intheGame.

  Read full article on inthegame.nl...
   

Share This Page

Loading...