Destiny 2 krijgt een nieuwe game mode en DLC

Discussion in 'Sony Playstation 3 & 4' started by i3d, Jun 14, 2018.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,602
  Likes Received:
  40
  Destiny 2 krijgt de nieuwe game mode Gambit en DLC The Forsaken. Zal deze toevoegingen de game redden van de dood? Bungie hoopt met deze nieuwe verzameling aan content weer nieuw leven te geven aan de game.  Gambit game mode is geinspireerd op de gamemode Prison of Elders. Prison of Elders was een game mode in Destiny 1. Hierin vochten de spelers in een aantal rondes tegen diverse eind bazen. Deze PvE mode was zeer populair een ware uitdaging in Destiny 1. De gamemode was een favoriet bij de fanbase. Gambit wordt een verbeterde versie van Prison of Elders. De mode krijgt zijn eigen mechanics om door de rondes heen te komen. Maar de gamemode introduceert ook een nieuwe vijand: de andere Guardians.

  Gambit speelveld is verdeeld in twee arena’s, met twee teams die willen winnen. Acties gemaakt door de ene team, hebben invloed op het speelbeeld van het andere team. Hierdoor kan je elkaar dus vertragen in hun vooruitgang. Je kan zelfs één van je teamleden naar de andere kant sturen om het andere team te pesten en vertragen. De nieuwe game mode ziet er interessant uit. Hopelijk speelt deze game mode net zo lekker weg als Prison of Elders.


  Gambit zal mee komen met The Forsaken DLC. Tijdens de E3 kregen we hier een nieuwe story line trailer van. Schokkend zien we de dood van Cayde-6. Cayde-6 was wel één van de characters die de game vermakelijk maakte. Prince Uldren is als dader te zien in de trailer. Deze schokkende stap, zal ieder van de fanbase wel wraakgevoelens oproepen tegenover Uldren. Zoals het ernaar uit ziet zal Cayde-6 echt dood blijven. Zijn ghost is immers ook neergeschoten.

  Maar zitten we nog te wachten op meer content voor Destiny 2? Als Gambit dezelfde feel geeft als Prison of Elders, wellicht keer ik iniedergeval weer terug het Destiny Universe.

  Het bericht Destiny 2 krijgt een nieuwe game mode en DLC verscheen eerst op intheGame.

  Read full article on inthegame.nl...
   

Share This Page

Loading...