|FDG| International Fun Clan zoekt leden

Discussion in 'Show off & Spam' started by ElSticky, Nov 22, 2010.

 1. ElSticky

  ElSticky New Member

  Joined:
  Jul 31, 2005
  Messages:
  932
  Likes Received:
  0
  Hallo allemaal!
  Wij zijn onlangs de |FDG| (Free Desktop Games)-clan gestart.

  Even een woordje uitleg.
  De FDG-clan is een onderdeel van de website met de gelijkaardige naam. Het doel is om een internationale community (clan) op te richten met voor elk land zijn eigen vertegenwoordigers/onderdeel.

  De clan wordt dus bijvoorbeeld verdeeld in België, Nederland, Groot-Brittanië, Duitsland, Frankrijk enz. Elk land kent zijn eigen leiding en mag in zijn onderdeel op het forum zijn eigen taal spreken. Daarnaast is het organiseren van matches/wars volledig de taak van de onafhakelijke leiders.

  Wat is er dan zo internationaal aan? Er is ook nog een overkoepelend deel waar alle landen toe horen. Op het forum wordt in dit onderdeel dan ook enkel engels gesproken!

  In deze groep worden enkel gratis games gespeeld die tevens op de officiële website beschikbaar zijn (of beschikbaar zullen gesteld worden).

  Een leuk initiatief dus om contacten te leggen bij het spelen van gratis games. Het belangrijkste is dus dat je fun maakt en dat je een sympathiek persoon bent.

  Als iemand hier met Nederlandse nationaliteit zich geroepen voelt om de leiding te nemen over het departement van Nederland in onze community laat dit dan ook onmiddellijk weten! Ook gewoon als member ben je bij ons terecht. Heb je reeds een clan? Dan ben je nog steeds welkom en je hoeft niet eens je huidige (mss meer een pro-clan dan fun) clan te laten vallen!

  Kortom iedereen is welkom om samen te genieten van kwalitatieve gratis games!

  Je inschrijven kan op ons forum:
  Free Desktop Games.net • Index page

  We hopen snel uit te groeien tot een leuke bende van allerlei regionen :)
   
 2. KyleN

  KyleN New Member

  Joined:
  Sep 22, 2011
  Messages:
  23
  Likes Received:
  0
  Yepp!
   
 3. KyleN

  KyleN New Member

  Joined:
  Sep 22, 2011
  Messages:
  23
  Likes Received:
  0
  I will check it out
   

Share This Page

Loading...