Fortnite voegt motion controls toe voor Nintendo Switch

Discussion in 'Sony Playstation 3 & 4' started by i3d, Jul 12, 2018.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,602
  Likes Received:
  40
  Fortnite spelers die onlangs de Switch versie hebben gespeeld zijn er achter gekomen dat een belangrijke feature ontbreekt. Gyro/motion controls zijn Nintendo’s parade paardje als het aankomt op shooters, Epic Games heeft ze daarom ook geïmplementeerd in Fortnite voor Nintendo Switch.


  Alhoewel het in het begin even wennen zal zijn voor de meeste spelers bieden de motion controls op de Switch veel voordelen voor handheld spelers. Veel Splatoon spelers zweren bij deze besturing en ook in games waar schieten niet de hoofdzaak is wordt deze besturing toegevoegd. Zo zal je pijl-en-boog kunnen schieten in The Legend of Zelda: Breath of the Wild en verschillende puzzels dienen opgelost te worden door middel van deze motion controls.

  Patch 5.0 zal in Fortnite ook deze controls toevoegen voor de Nintendo Switch versie. Je kan deze instelling aanpassen in het menu. Daarnaast voegt Epic Games een aantal mooie nieuwe features toe aan de game in patch 5.0. Zo zal er een nieuw voertuig beschikbaar zijn waarvan het dak dient als jumping pad. Nieuwe terreinen zijn toegevoegd aan de map en spelers zullen in het vervolg XP verdienen als zij hun mede-spelers reviven.

  [​IMG]

  De meningen over motion controls zijn altijd een sterk discussiepunt geweest bij gamers, maar de meeste lijken het fijn te vinden om te gebruiken op de Nintendo Switch. Het is eindelijk zo ver dat Nintendo verschillende manieren van besturing ondersteund. Het forceren van deze manier van besturing heeft in het verleden meer kwaad dan goed gedaan. In ieder geval mogen spelers nu kiezen welke manier zij van besturen het fijnst vinden. Ga jij aan de slag met motion controls in Fortnite?

  Ben jij benieuwd naar al het nieuws wat verschijnt in Season 5 van Fortnite? Bekijk dan deze pagina en ontdek snel wat jouw nieuwe favoriete feature is. Durf jij het aan om een Rift in te springen?

  Het bericht Fortnite voegt motion controls toe voor Nintendo Switch verscheen eerst op intheGame.

  Read full article on inthegame.nl...
   

Share This Page

Loading...