Garry's mod

Discussion in 'Clientside Technical support' started by rockertje007, May 25, 2013.

  1. rockertje007

    rockertje007 New Member

    Joined:
    May 25, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hallo,

    Ik zie op YouTube steeds vaker filmpjes van Garry's mod.
    De YouTubers spelen deze game steeds vaker. Maar ik vind DarkRP heel erg leuk.
    Dus ik ben van plan om het spel te gaan kopen, maar ik vraag me af of ik nog een andere game voor DarkRP nodig heb?

    Alvast bedankt,

    rockertje007
     
  2. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,420
    Likes Received:
    165
    Volgens mij kan je het spel DarkRP gewoon kopen of spelen en daarbij die Garry's mod gebruiken. Ik zou niet weten waarom je een andere game nodig hebt om DarkRP te kunnen spelen.
     
  3. rockertje007

    rockertje007 New Member

    Joined:
    May 25, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Oke, want ik zag bij steam dat je Garry's mod samen met counter strike: source kon kopen. Dus ik dacht dat ik dat nodig zou hebben. Maar nu weet ik dat tenminste.

    Heel erg bedankt.
     
  4. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,420
    Likes Received:
    165
    Je bedoelt hier? Maar daar staat ook dat je Garry's Mod alleen kan kopen zonder counter strike.
     
  5. rockertje007

    rockertje007 New Member

    Joined:
    May 25, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ik heb het spel gekocht een goede beslissing. Alleen nu zijn de muren in het spel roze met zwarte stippen en het wegdek is onzichtbaar.

    Mijn systeeminfo staat hieronder:
    Besturingssysteem: Windows Vista Home Premium (6.60, build 6001)
    Processor: Intel(R) Core(TM) 2 Wuad CPU Q8200 @ 2.33GHz (4 CPUs), ~2.3GHz.
    Grafische kaart: Nvidia Geforce 9600 GT.
    RAM-geheugen: 3,3 Gb.

    Overige informatie: Het kan er misschien aan liggen omdat ik 2 beeldschermen gebruik.
     
  6. Elite3540

    Elite3540 Palladium Gameserver Admin

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    1,165
    Likes Received:
    201
    Heb je al je stuurprogramma bijgewerkt? (Clean install?) Website voor je driver: http://www.geforce.com/drivers

    Als je dat niet deed, doe het en het kan je problemen oplossen, kan je meer fps geven en het zou vast een aantal problemen met twee beelschermen fixen.

    Regards,

    *Elite :cool:
     
  7. rockertje007

    rockertje007 New Member

    Joined:
    May 25, 2013
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ik heb mijn driver al helemaal bijgewerkt. Maar ja nog steeds geen resultaat.
     
  8. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,420
    Likes Received:
    165
    Ik weet even niet of je systeem het spel aan kan, maar je kan in ieder geval proberen om de settings van het spel wat lager te zetten. Misschien ook even proberen met één monitor i.p.v. 2. ;)
     

Share This Page

Loading...