Grand Theft auto: San Andreas slaat vast na mod

Discussion in 'Clientside Technical support' started by GTASAFREAK, Nov 3, 2011.

  1. GTASAFREAK

    GTASAFREAK New Member

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Sorry dat ik zo laat nog reageer,
    maar kheb het geprobeerd en ik heb mijn Audi vervangen door mijn Bravura...
    Maar nu loopt ie vast........
    Wil iemand me helpeehhh ?? AUB ?:worship:
     
  2. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,420
    Likes Received:
    165
    Ik heb even een nieuwe topic voor je aangemaakt.
    En je moet de map selecteren waarin GTA San Andreas (lees: het bestand gta_sa.exe) zich bevindt. Standaard is dit het volgende pad:

    C:\ » Program Files » Rockstar Games » GTA San Andreas

    Maar welke versie heb je, want versie 2.0 kan je niet modden, je moet de downgrader voor versie 1.0 downloaden. Dan kan je mods installeren door middel van SAMI. En heb je deze topic al gelezen?
     
  3. GTASAFREAK

    GTASAFREAK New Member

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Alvast bedankt voor je reactie! Was het bijna vergeten.
    De versie weet ik niet goed, ik heb hem nog in 2010 gekocht en op de verpakking staat al vermeld dat Windows Vista ermee compatibel is en op een oudere verpakking, die van me broer, staat dat niet.
    Van die computertaal weet ik echt niet zoveel maar ik doe men best :p
    De versie vind ik wel, ik zal eens opzoek gaan

    Bedankt !
     
  4. GTASAFREAK

    GTASAFREAK New Member

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Yup die heb ik al gelezen ...
    en ik heb de juiste map aangeduid, maar je zat helemaal juist !

    Ik gebruik versie 2.0 !!
    O nee, moet ik dat nu updaten ? en hoe ?
    Dat wordt lastig voor mij want ik snap daar niets van !

    Help a.u.b.
    Alvast bedankt :p
     
  5. GTASAFREAK

    GTASAFREAK New Member

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    SORRY !!

    Heb wat gegoogled en heb wat gevonden op gamefront.com en nu staat er in het opstartmenu geen 'v.2.0' meer ... Ik zal het eens proberen !

    Maar toch al enorm hard bedankt !
     
  6. GTASAFREAK

    GTASAFREAK New Member

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Het werkt, bedankt !
    Maar nu nog een probleempje :
    mijn scherm is 1600 x 900 en het spel kan niet zo mooi worden afgespeeld . Weet er iemand hoe dit te verhelpen a.u.b. ????

    Alvast Bedankt !!!
     
  7. Leg3nd

    Leg3nd Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    13,997
    Likes Received:
    32
    Je kan alleen vaste resoluties kiezen in het menu, je kan niet zelf een resolutie bedenken voor het spel.
    Nadat je een andere resolutie gekozen hebt moet je dat altijd bevestigen met de [Enter]-knop, anders behoudt je de oude resolutie.
     
  8. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,420
    Likes Received:
    165
    Graag gedaan GTASAFREAK, hopelijk is het nu ook gelukt met je beelscherm resolutie na het advies van Leg3nd. :)
     
  9. GTASAFREAK

    GTASAFREAK New Member

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Bedankt maar dit wist ik al ...
    Alleen op GTA SA v2 had ik meer beeldscherm keuzes.
    Nu maar 3! En de mijne staat er niet tussen !!!!!

    Help aub
     
  10. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,420
    Likes Received:
    165
    Je kan proberen om naar je config scherm te gaan en dan naar eigenschappen van je beeldscherm. En kijken of je hem op 32 bit kan zetten i.p.v. 16 bit of andersom?
    En je hebt nu weer versie 1? Dan kan je misschien de patch voor versie 1.01 plaatsen. Deze verhelpt namelijk ook een paar kleine Display bugs. Dus misschien is het een optie.
     
  11. GTASAFREAK

    GTASAFREAK New Member

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Bedankt ! Dat zal ik nu ff proberen ;-)
     

Share This Page

Loading...