Gunfire Games kondigt nieuwe game Remnant aan

Discussion in 'Sony Playstation 3 & 4' started by i3d, Jul 13, 2018.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,602
  Likes Received:
  40
  Gunfire Games, ook wel bekend als de makes van de Darksiders games, heeft een nieuwe IP aangekondigd. De third-person survival shooter gaat door het leven als Remnant: From the Ashes.


  Plotseling kondigde Gunfire Games hun nieuwe titel aan die zal worden uitgegeven door Perfect World Entertainment. Een third-person survival shooter met fantasy elementen.. en een tikkeltje thriller/horror-esque.


  Remnant: From the Ashes is een game gebaseerd op samenwerking. In deze post-apocalyptische toekomst is onze wereld overspoeld met monsters uit een andere dimensie, ook wel bekend als The Root. Om te overleven, moet het team van vier reizen door verschillende dimensies. Tijdens hun avontuur zullen zij door “dynamisch gegenereerde levels” heen moeten vechten. Om je kans op overleving groter te maken, kun je natuurlijk je eigen wapens en equipment craften.

  Gunfire heeft ook gezegd dat de game een progressiesysteem zal bevatten. Ook zullen er verschillende archetypes in voorkomen.

  Voor de gelukkigen die naar gamescom 2018 gaan, is de game al speelbaar. Wat we gaan zien in de gameplay is nog niet bekend maar wij gaan hem zeker checken dit jaar!

  Het bericht Gunfire Games kondigt nieuwe game Remnant aan verscheen eerst op intheGame.

  Read full article on inthegame.nl...
   

Share This Page

Loading...