Het nieuwe Overwatch Event!

Discussion in 'Sony Playstation 3 & 4' started by i3d, Oct 12, 2018.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,416
  Likes Received:
  40
  De Halloween Terror is losgelaten op de servers van Overwatch! Huiver zachtjes achter je computer en ga los bij het terugkerende event van het Blizzard.

  Overwatch is een echt teamspel. Speel in groepen van zes tegen zes, met spelers van over de gehele wereld! Maak een goed team door te kiezen uit één van de achtentwintig heroes. Tank, support of een hero met lekker veel damage. Speel verschillende gamemodes op veel diverse mappen. Speel speciale spellen in de Arcade of creëer je eigen spel. Blizzard zorgt voor een aantal keer per jaar voor leuke events. Zo ook The Halloween Terror, 2018.

  [​IMG]

  Zoals altijd komen er per event een aantal nieuwe skins, sprays en meer uit. We krijgen negen nieuwe, enge en leuke skins. Moira, Sombra, Pharah, Wrecking Ball, Mei, Soldier, Widow Maker, Doomfist en McCree hebben dit event nieuwe skins mogen ontvangen. Speel de arcade voor lootboxes, spendeer in-game gold, level of koop de boxen om de nieuwe skins te mogen ontvangen. Natuurlijk zijn de skins van vorige jaren weer verkrijgbaar!

  De game-mode Junkenstein’s Revenge is ook weer teruggekeerd. Speel met een select aantal heroes tegen de slechte professor Junkenstein. Hij zal al zijn terror op jou en je team loslaten. Bekende heroes zijn de slechteriken en proberen alles om jullie te laten verliezen. Ben jij tilt-proof genoeg om deze mode in alle gradaties uit te spelen?

  [​IMG]

  Ook zijn er twee nieuwe highlight into’s van Winston en Brigitte. Tot slot nog één nieuwe emote van Bastion. Er is dus geen excuus om niet kei hard te gaan farmen voor die lootboxes! De nieuwe content is het meer dan waard. Speel mee met het event van 9 tot 31 oktober.

  Welke skin wil jij graag bemachtigen, laat het ons weten in de comments!
  Overwatch Seasonal Event | Halloween Terror 2018

  It is with great prideThe mad doctor and friends presentThe cold, undead bride[​IMG] [​IMG] [​IMG] blizz.ly/2PpoJwb

  Geplaatst door Overwatch op Dinsdag 9 oktober 2018

  Het bericht Het nieuwe Overwatch Event! verscheen eerst op intheGame.

  Read full article on inthegame.nl...
   

Share This Page

Loading...