Ik zie mijn server niet in de ingame browser

Discussion in 'Technical Support (AA)' started by jan1968jan, May 18, 2009.

  1. jan1968jan

    jan1968jan New Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Ik kan niet als Admin in mijn server komen, deze staat ook niet in de lijst bij AA (mout-Mckenna)

    Heb alleen een ip.

    HELP plzzzz
     
  2. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    -Voeg je server in eerste instantie toe bij je favorieten in je ingame brouwser
    (ip toevoegen zonder de poort)

    Zie je dan je server na een "refresh" ?


    -Kontroleer of je ingame brouwser ingesteld staat op MBL (ga naar settings, tabblad game, zie brouwser service)

    Als je voor honor geregistreerd hebt, kan het 48 uur duren voordat je server "honor" is.

    Je zou je server in ieder geval nu moeten zien, als "authorized".

    Zie je je server?
     
  3. jan1968jan

    jan1968jan New Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Ik zie , als ik via , open xxx.xxx.xxx naar binnen ga, dat de server Unauthorized staat.
     
  4. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Ik ben net je server gejoined, het is een "unautorized server".

    Maak een ticket bij de helpdesk en vermeld dit. Je server zou "authorized" moeten zijn.

    Dit is de reden dat je server niet te zien is in de ingame brouwser.
     
  5. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Als dit opgelost is, en je kan je server zien in de ingame brouwser, kan je je server joinen als admin, door de server te selecteren in "favorieten", rechtsklikken" en kies dan "join server as admin",

    Er wordt dan om een wachtwoord gevraagd, voer het wachtwoord in dat ingevuld staat in je server.ini

    Als je als admin je server kan joinen, kies je F12, je komt dan in het admin panel, hier kan je je server verder instellen.

    Je kan je server ook als "playeradmin" joinen.

    Hoe je dat doet, lees je hier:
    http://forum.i3d.net/technical-support-aa/58037-how-set-up-your-i3d-net-server-playeradmins.html
     
  6. jan1968jan

    jan1968jan New Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Gelukt

    Bovenstaande is allemaal gelukt nu

    Maar ik zit nog steeds met die gekke piepers op mijn guns, hoe krijg ik deze weg??
     
  7. jan1968jan

    jan1968jan New Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    praten

    En in de server tegen mekaar (niet in een team Y) praten lukt nog niet T, weet jij hier miss de oplossing voor ?
     
  8. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    De "piepers" op de gun horen bij de orgineele map die nu op staat.

    Je kan dit veranderen in het adminpanel F12, of je kiest een andere "tour" en map, ook in je adminpanel.
     
  9. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0

    mm, teamtalk moet lukken, moet je wel zelf key y instellen in je game, want ik geloof dat de default key niet y is.

    Als je niet op hetzelfde team zit en je leeft nog, kan je alleeen via "globel chat" met elkaar chatten. Kijk bij je eigen gameinstellingen voor de key-configuratie.

    De game heeft geen voicechat.
     
  10. jan1968jan

    jan1968jan New Member

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Dit is allemaal gelukt, piepers weg , nu normaal bedankt daarvoor, maar waar het eigel;ijk om gaat bij mij, ik wil er eigelijk alleen maar Shotgun op draaien, weet jij advies voor me?
     
  11. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Ik moet even uitzoeken of het toegestaan is.

    Tevens heb ik een verzoek aan jou;

    Probeer, als je een topic maakt, een goede titel te maken, zo kunnen medeforumgebruikers aan de titel zien of wellicht hun vraag reeds beantwoord is.

    Een tilel "vreemd" is wat dat betreft niet goed.
    Dank je.
     
  12. Guardians Demon

    Guardians Demon New Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Je kan in je panel F12 kiezen of je de standaard wapens voor de ingestelde map wilt, of andere wapens kiezen, of daar shotgun bijstaat, moet je zelf even bekijken.

    Op het internet zijn wel programma's te vinden die zoiets voor je kunnen doen, maar op dit moment ga ik dit niet ondersteunen of advizeren, voordat ik precies weet of dit voor "honor" toegestaan is, of in strijd is met de regels van de game.
     

Share This Page

Loading...