[Dutch] intheGame groeit door!

Discussion in 'Clans & Wars' started by Helldon, Jul 23, 2015.

 1. Helldon

  Helldon inTheGame

  Joined:
  Aug 10, 2007
  Messages:
  53
  Likes Received:
  4
  Het is jullie vast en zeker niet ontgaan dat intheGame de afgelopen periode een behoorlijke terugslag te verwerken heeft gehad. Het feit dat we ons blijven inzetten, gericht op een multi-gaming community brengt veel nieuwe potentie met zich mee.

  Dat we geen nieuwssite meer zijn wil natuurlijk niet zeggen dat we geen nieuws meer gaan delen met onze bezoekers en leden. Delen van nieuws blijft ook binnen het huidige intheGame, al wel in de nieuwe vorm als gaming community een prioriteit voor onze website. Om die reden hebben wij op dit moment een 'vacature' openstaan voor redactie, lees hieronder wat wij van jou verwachten en wat je van intheGame ervoor terug krijgt.

  WIE ZOEKEN WE?
  Heb jij de skills, het talent, ben je zeer fanatiek met het schrijven van nieuws dat mensen aantrekt, ben jij zeventien jaar of ouder en net zo ‘volwassen’ als bijvoorbeeld onze eigen Owning? Kun jij misschien beter en sterker schrijven dan Draadloosstroom? Dan ben jij misschien wel het talent dat wij zoeken.

  WAT MOET JE DOEN?
  Je functie zal voornamelijk game-gerelateerd nieuws zijn. Dus een pc in je bezit hebben is een must, eventueel een console is mooi meegenomen omdat je natuurlijk volop reviews mag gaan schrijven. Tussendoor mag je ook nieuws schrijven over hard- software, maar schrijven voor game nieuws wordt je hoofdtaak.

  DE VEREISTEN
  • Eén à twee nieuwsberichten/artikelen per dag
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (in schrijven)
   • Je hoeft geen ster in de Nederlandse taal te zijn, als je zelf maar begrijpt wat er staat.
   • Motivatie en het leuk vinden waarover je schrijft.
  • Je kunt samenwerken in een team
  Ook moet je tegen grote hoeveelheden alcohol kunnen in verband met de cocktailparty’s en persuitnodigingen voor de Playboy Mansion.

  WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN
  • Een email adres van inthegame.nl;
  • Eigen beheer van jou categorieën;
   • Dit word bespreekbaar gemaakt.
  • Nieuws bronnen en items uit binnen en buitenland;
   • Wij leveren jou persberichten. Maar zelf word er ook initiatief verwacht.
  • Maandelijkse reviews en previews voor alle platformen;
   • Volledig naar jou wensen afgestemd.
  • Waar mogelijk persuitstapjes naar de grotere gaming beurzen en pers voorlichtingen omtrent gaming;
  • En wat jullie nog meer nodig hebben, word bespreekbaar gemaakt.
  Hebben we jouw interesse gewekt, stuur dan je 'sollicitatie' naar redactie[at]inthegame.nl en laat weten waarom jij degene bent die wij zoeken. Mocht je eventueel een gesprek met mij willen hebben op onze Teamspeak dan nodig ik je hierbij uit. Teamspeak gegevens vind je bij ons op de site.

  De redactie
  itg-logo.png
   
 2. Helldon

  Helldon inTheGame

  Joined:
  Aug 10, 2007
  Messages:
  53
  Likes Received:
  4
  Ben jij opzoek naar de beste multi-gaming community van de Benelux? Zoek niet verder, want je hebt ons gevonden! Wie zijn wij? Een gaming community, maar dat heb je hierboven al gelezen. intheGame heeft als hoofd focus het onderhouden van gaming en gamers binnen de Benelux. Alles wat jij als gamer nodig hebt bieden wij onder één dak: reviews, previews, game nieuws, prijsvragen en natuurlijk een gezellig, grote multi-gaming community!

  intheGame is voortgekomen uit de PS3clan welke sinds 2008 bestaat. Wij zijn een open Nederlandse sprekende community (16+) waarin gezelligheid en plezier twee hele belangrijke factoren zijn. Met meer dan 100 communityleden zijn wij de grootste multi-gaming community in de Benelux, keihard de beste!

  De community
  Als community maken wij gebruik van Teamspeak 3 waar wij dagelijks met ruim 50+ leden actief op zitten. Er is dus altijd wel iemand online waar jij samen mee kunt gamen. Natuurlijk ben je vrij om eerst even een kijkje te nemen bij ons op Teamspeak alvorens jij jezelf aanmeld als community lid, voel je welkom. De gemiddelde leeftijd binnen de intheGame community bedraagt; 31+ dus kom jij terecht in een volwassen omgeving. Wij ondersteunen binnen intheGame meerdere games en er zit vast wel een game tussen die jij ook speelt. Momenteel ondersteunen wij de volgende games; Arma, Battlefield, Call of Duty, Counter-Strike, League of Legends, Minecraft en PlayRust. Naast Game Leiders voor de bovenstaande games hebben wij ook een Game Leider voor onze Overige Games welke nog steeds zeer in trek zijn bij onze leden.

  De Game Leiders
  Binnen onze community zijn verschillende leden actief met de tag 'Game Leider' voor hun naam. Wie zijn deze leden en wat doen ze voor de community? Game Leiders zijn binnen onze community onmisbaar geworden sinds de introductie daarvan. Zij vormen het aanspreek punt voor iedereen met vragen over onze community en/of over een bepaalde game. Zij zijn actief te vinden op onze Teamspeak 3 server en gamen gezellig mee met onze leden. Werven actief nieuwe leden en behandelen aanmeldingen voor de community. Beantwoorden vragen en organiseren naar eigen inzicht evenementen om hun game actief te houden binnen intheGame.

  Bootcamp
  Na aanmelding kom je terecht in het Bootcamp, waarin de game leiders je zullen begeleiden. Tijdens een introductie gesprek kun jij je vragen stellen en zullen wij jou helpen om makkelijker in de groep te worden opgenomen. Alleen zo kunnen wij van intheGame jou de garantie geven dat jij het bij ons naar je zin krijgt. Mocht jij, op het moment dat je dit leest met een aantal vragen zitten, dan kun je deze altijd voorleggen aan een van onze Game Leiders!

  Evenementen
  Binnen intheGame kent gezelligheid geen grenzen en dit is duidelijk terug te zien tijdens onze evenementen.. Op zo'n evenement kunnen verschillende activiteiten worden georganiseerd. Dit kan een toernooi zijn, game avond of een kleine onderlingen competitie. Tijdens deze activiteiten staat gezelligheid en plezier hoog in het vaandel en daarnaast is het een goede manier voor nieuwe leden om kennis te maken met de rest van de community. Omdat wij een open community zijn is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan zo'n evenement, hoe oud of jong je ook bent. Iedereen is welkom! Nog geen lid van intheGame? Ook dan ben je welkom!

  Innovatie
  intheGame staat onder andere ook voor innovatie en doet er alles aan om het onze leden zo makkelijk mogelijk te maken. Zo hebben zij meer tijd om gezellig met elkaar te gamen! Wij zijn constant aan het kijken hoe wij onszelf nog meer op de kaart kunnen zetten in de gaming wereld. Zo zijn we op het moment van schrijven bezig met een heus eigen streaming team. Zij gaan ons op de kaart zetten via twitch.nl. Daarnaast zijn we ook bezig met een eigen redactie team op te zetten om onze leden en bezoekers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkeling in de gaming industrie. Kortom, wij zitten niet stil!

  Kom een kijkje nemen?
  Wij nodigen iedereen uit om een kijkje te nemen op onze website inthegame.nl en om mee te gamen met onze leden zodat je een goede indruk krijgt wat wij bij intheGame te bieden hebben. Zoals gezegd zijn wij een open community, dit bekent dat je als 'iTG Gast' bijna overal bij kan. Je kan mee lezen op de website en het forum, gezellig mee gamen met onze leden op de Teamspeak 3 server en gameservers of meedoen met onze evenementen. Dit allemaal zonder lidmaatschap van intheGame!

  Natuurlijk hopen we dat je het zo naar je zin hebt dat je blijft hangen en uiteindelijk een volwaardig lid word!  Voel je welkom @
  [​IMG]
   

Share This Page

Loading...