Metal Gear Solid 2 en 3 HD nu te spelen op Xbox One

Discussion in 'Sony Playstation 3 & 4' started by i3d, Oct 11, 2018.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,416
  Likes Received:
  40
  De HD verzameling van Metal Gear Solid 2 en 3 is nu te spelen op Xbox One via Backwards Compatibility. Zo heeft Larry Hryb op Twitter laten weten.


  Eerder dit jaar, in maart, werd de HD versie van MGS: Peace Walker al aan de lijst met backwards compatible games toegevoegd. Veel fans waren teleurgesteld dat de HD versies van Metal Gear Solid 2 en 3 nog op zich lieten wachten. Vanaf vandaag kunnen we dus de volledige HD verzameling spelen op de Xbox 360. Metal Gear Solid 3 bevat tevens de eerste twee Metal Gear games. Deze zijn oorspronkelijk uitgekomen voor de Philips MSX home computer. Hiermee komt de teller van Metal Gear games die op Xbox One te spelen zijn op zes.


  Metal Gear Solid 2 and 3 HD is coming to Xbox One Backward Compatibility today https://t.co/qPMRNs2ZLo pic.twitter.com/lLNW6T2PEO

  — Larry Hryb (@majornelson) October 9, 2018


  Metal Gear Solid 2 en 3 zijn al op veel platformen te spelen. De eerste versie kwam uit op de Playstation 2. Voor MGS 2 werden later ports uitgebracht voor Windows PC’s en de originele Xbox. Deze versies worden wel vaak als inferieur beschouwd. Logisch, aangezien de game specifiek voor de Emotion Engine CPU van de PlayStation 2 ontworpen was. Metal Gear Solid 3 is, vermoedelijk om deze reden, dan ook niet naar deze platformen overgezet. Voor Metal Gear Solid 3 is de meest opvallende release die voor de Nintendo 3DS. Aanvankelijk werd er gameplay van de game op 3DS getoond op E3 2010. Terwijl dit enkel als demo voor de 3D functie van de 3DS bedoeld was, is deze toch doorontwikkeld geworden voor een volwaardige release. De HD verzameling is uitgekomen voor PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Vita en Nvidia Shield.

  [​IMG]

  Backwards Compatibility


  De lijst met titels die backwards compatible zijn groeit stevig door. Ook alle Xbox 360 games die naar Games with Gold komen, worden altijd direct beschikbaar voor Xbox One. Met de toevoeging van Metal Gear Solid HD groeit de Backwards Compatibility lijst naar 509 Xbox 360 titels. Dat betekent dat bijna een kwart van alle Xbox 360 games te spelen is op Xbox One. Sinds eind vorig jaar worden er ook regelmatig titels van de originele Xbox toegevoegd.

  Metal Gear Solid HD kan gespeeld worden met de originele schijf, of door hem aan te schaffen in de Microsoft Store.

  [​IMG]

  Het bericht Metal Gear Solid 2 en 3 HD nu te spelen op Xbox One verscheen eerst op intheGame.

  Read full article on inthegame.nl...
   

Share This Page

Loading...