MOH 2010 Server vraagje

Discussion in 'Technische Hulp (MoH)' started by zelimper, Oct 24, 2010.

  1. zelimper

    zelimper {BPU}A-dmin

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    484
    Likes Received:
    3
    als ik een MOH servertje huur , kan ik dan de server instellen met bijvoorbeeld 1 sniper per team..

    kan er mij iemand een server cfgtje laten zien ?

    Thnx
     
  2. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,420
    Likes Received:
    165
    Ik weet niet zeker of dat wel kan, anders waren er niet zo veel discussies e.d. over de snipers in de multiplayer van Medal of Honor. Maar je kan het beste even contact zoeken met i3d, en hoe je dat het beste kan doen vind je in de Hulp nodig met gehuurde server / contact opnemen met i3D.nl topic.
     
  3. Ronald64

    Ronald64 New Member

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    158
    Likes Received:
    3
    Ik kan je met zekerheid zeggen dat je in ieder geval niet in de .cfg een "class limiet" kan instellen.

    Wat je wel kan doen is een plugin gebruiken.
    Promod is de plugin die ik voor mijn MOH en BC2 servers gebruik.
    phogue.net • View topic - PRoCon 0.6.X.X Released

    Als je ProCon in layer modus hoost (of een ProCon server huurt) dan kun je verschillende mods in je ProCon server invoegen.
    phogue.net • View forum - Community Released Plugins
    De meeste mods zijn nog alleen voor BFBC2 te gebruiken maar het zal een kwestie van tijd zijn dat de mods ook voor MOH te gebruiken zijn.(update)

    Het is in ieder geval zo dat een gewone "ranked server" zonder ProMod heel erg beperkt is in de mogelijk heden.

    Vriendelijke groet,
    Ron aka Y0urPayn3
    Raptor-squad
     

Share This Page

Loading...