Mohaa unnamedsoldier.cfg probleem

Discussion in 'Technische Hulp (MoH)' started by Emmy, Apr 25, 2010.

  1. Emmy

    Emmy New Member

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Hay
    mijn prpbleem is het volgende, na moha geinstalleed te hebben start ik het spel op en de settings aangepast ...nu komt het, als ik het spel afsluit en terug opstart moet ik weer alles instellen, ik heb een backup van mijn unnamedsoldier bestand ook er op gezet maar deze word overschrijven door de default,

    mvg
     
  2. hooligan0492

    hooligan0492 New Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    check je unnamedsoldier.cfg
    op het cfg bestand klik je met je rechtermuisknop en dan eigenschappen.

    onderaan zal iets staan wat je aan kunt vinken. zorg dat ''alleen lezen'' NIET is aangevinkt... daarna toepassen en start je game weer op.... dit maal zullen de settings die je maakt bewaard blijven (zorg ook dat je MOHAA goed afsluit).

    als je denkt alles in orde te hebben kun je het ''alleen lezen'' weer aanvinken. Hoeft niet maar het is beter van wel...

    Succes
     
  3. Emmy

    Emmy New Member

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    thnx voor jou reactie maar dat wist ik al een tijdje
    en het was het geval niet....ttz geen vinkjes aan :thumbsup:
     
  4. Leg3nd

    Leg3nd Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    13,997
    Likes Received:
    32
    pas alles eens aan in je config. Zorg er ook voor dat er geen 2 CFG'S instaan.
     
  5. Buddy

    Buddy I3D pispaal

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    1,627
    Likes Received:
    6
    Klopt deze gaan elkaar overschrijven, en dan word er een default cfg aangemaakt! ;)
     

Share This Page

Loading...