NODLAN

Discussion in 'Huiskamer (Dutch)' started by BlueIce, Oct 8, 2013.

 1. BlueIce

  BlueIce New Member

  Joined:
  Jan 8, 2012
  Messages:
  3
  Likes Received:
  0
  Beste gamers,

  Het is weer zo ver, NODlan.nl 2014 is een feit! Misschien ken je ons, misschien ook niet. Onze lanparty bestaat al ruim 10 jaar en aankomend jaar gaan wij gewoon gezellig door voor de 11e keer. Jij komt toch ook?

  NODlan gaat plaats vinden op 21/22/23 Februari 2014 te Diepenveen. De kosten van ons gezellige lanparty evenement zullen bedragen:
  - Vooraf €25,00
  - Aan de deur: €30,00

  Zoals elk jaar zijn wij weer hard bezig met de verschillende compo’s te organiseren. Wij zijn nog in overleg met ons 'serverteam' welke compo’s het precies gaan worden dit jaar. Wij zullen dan ook zo snel mogelijk bekend maken welke games het dit jaar gaan worden. Denk hierbij aan Call of Duty, Trackmania, Flatout, League of Legends, Battlefield 3/4 etc.

  Ook de prijzen die te winnen zijn zullen wij in een later stadium bekent maken wanneer wij meer weten van onze sponsoren. Al deze informatie word op ons forum bekent gemaakt!!

  Onze website is vernieuwd en willen je dan ook graag uitnodigen om op onze nieuwe lanparty website een account aan te maken. Heb jij vragen of opmerkingen over onze site? Twijfel niet en neem contact met ons op.

  Ook wij gaan met de tijd mee en zijn volop te vinden op social media zie hier onder de volgende pagina’s waar nodlan.nl te vinden is:

  Facebook: www.facebook.com/pages/LAN-party-Nodlannl/459085300804741
  Twitter: www.twitter.com/Nodlan

  www.NODlan.nl een super gezellige lan party in diepenveen, overijssel. Check onze party agenda voor een weekend vol lan games!
   

Share This Page

Loading...