[Dutch] Problemen met games? Lees dit eerst! En [TUTORIALS]

Discussion in 'Clientside Technical support' started by Blackshark, Jun 17, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Blackshark

  Blackshark Active Member

  Joined:
  Jun 16, 2006
  Messages:
  16,447
  Likes Received:
  16
  Met deze handleiding heb je in een mum van tijd jouw gameprobleem opgelost. Zo zul je misschien de nieuwste drivers van je videokaart moeten downloaden en installeren, zoals je wel kunt lezen onder het kopje: 'Update de drivers van je videokaart en download Directx9.0'. Maar misschien heb jij wel een heel ander probleem, en word je om de haverklap door Punkbuster uit een gameserver gekickt. In dat geval zul je Punkbuster handmatig moeten updaten. Kortom: volg de betreffende stappen en jouw gameprobleem is in een mum van tijd opgelost!

  Mocht je er ondanks deze uitgebreide handleiding niet uitkomen of mocht je probleem nog niet zijn opgelost, dan kun je het beste de informatie doorlezen dat staat beschreven onder het kopje: 'Help, mijn gameprobleem is nog niet verholpen!'.

  Veel succes met het oplossen van jouw gameprobleem.

  UPDATE DE DRIVERS VAN JE VIDEOKAART EN DOWNLOAD DIRECTX9.0

  Heb je last van crashes? Of heb je last van strepen door het beeld? Lees dit!

  Let op! Onderstaande stappen zijn gebaseerd op mensen die gebruik maken van een Nederlandstalig besturingssysteem. Indien je een buitenlandstalig OS hebt, zul je zelf moeten uitvinden waar de genoemde tabbladen en dergelijk voor staan. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je dat altijd nog vragen aan een moderator via het PM-systeem.

  1. Controleer eerst wat voor type videokaart je hebt. Klik op: Start --> Uitvoeren --> Dxdiag --> Tabblad 'Beeldscherm'. Kijk nu wat er staat onder 'Naam'.

  2. Download nu de nieuwste driver voor je videokaart. Hieronder staan enkele links van fabrikanten waar je drivers kunt downloaden*. De driver die je moet hebben is afhankelijk van je type videokaart. Bijvoorbeeld: Als je een ATI RADEON 9700 PRO bezit, dan moet je naar de site van ATI gaan en daar de desbetreffende drivers downloaden.

  *Staat de fabrikant van jouw videokaart niet in het rijtje? Stuur dan een PM naar Blackshark!

  3. Ga naar: Start --> Configuratiescherm --> Systeem --> Tabblad 'hardware'.

  4. Dubbelklik op 'Beeldschermadapters'. Klik daarna met je rechtermuisknop op je videokaart en kies dan: 'installatie ongedaan maken'.

  5. Als het goed is herstart je PC. Mocht dit niet zo zijn, dan moet je dit even handmatig doen.

  6. Als je PC opnieuw is opgestart, installeer je de driver die je hebt gedownload.

  7. Als je de nieuwste driver hebt geïnstalleerd, dan is het verstandig om Directx9.0 te downloaden en te installeren (indien je deze nog niet hebt). Deze kun je hier downloaden.

  Note: Om te controleren of jij Directx9.0 op je computer hebt staan, ga je naar: Start --> Uitvoeren --> Dxdiag. Kijk vervolgens onder het tabblad 'Systeem' wat er staat bij 'Directx Versie'. Als daar 'Directx9.0' staat, dan hoef je deze stap niet uit te voeren. Staat er een DX-versie lager dan 9.0, dan is het verstandig om deze stap wél uit te voeren.

  DOWNLOAD DE LAATSTE PATCHES

  Kijk in ons Download Center voor de nieuwste en laatste patches voor talloze games.

  DOWNLOAD DE LAATSTE VERSIE VAN PUNKBUSTER

  Note: Onderstaande is alleen noodzakelijk als je problemen met Punkbuster hebt.

  - Als je conflicten met Punkbuster ondervindt, dan raden we je aan om de volgende stappen uit te voeren:

  1. Download eerst de Punkbuster-setup. Dit is een programma dat we gaan gebruiken om Punkbuster manueel (=handmatig) te kunnen updaten. Deze setup kun je het beste in een lege map plaatsen, want op deze manier voorkom je problemen met het programma.


  Note: Deze setup is alleen bedoeld voor spelers die op willekeurige servers spelen en niet voor bijvoorbeeld serveradmins. Indien je Punkbuster wilt updaten voor een gameserver, dien je deze setup te gebruiken. De verdere stappen lopen parallel aan de stappen die voor 'normale' spelers gelden.

  2. Als je de setup hebt gedownload, open je het programma. Je zult nu met alles akkoord moeten gaan, omdat het gebruik van de Punkbuster-setup verschillende voorwaarden met zich meebrengt. Als je hiermee akkoord bent gegaan kun je verder lezen bij stap 3.

  Note: Indien je niet akkoord gaat met de voorwaarden van Punkbuster, zul je deze software ook niet kunnen gebruiken. Je zult dus met álle voorwaarden van Punkbuster akkoord moeten gaan!

  3. Klik op 'Add a Game'. Klik hier het spel aan waarmee je Punkbuster wilt updaten.

  4. Als je dit hebt gedaan kijk je bij het vakje 'Browse' of de setup de juiste map aangeeft waarin het betreffende spel geïnstalleerd staat. Als de setup een verkeerde map aangeeft, moet je de setup even de juiste locatie aangeven waarin het spel zich bevindt.

  5. Klik nu op 'Check For Updates' om de juiste updates voor Punkbuster te installeren. Dit kan enkele minuten duren.

  6. Als de setup klaar is, zijn alle updates voor Punkbuster binnen en behoor je weer op Punkbuster-servers te kunnen spelen!

  HELP, MIJN GAMEPROBLEEM IS NOG NIET VERHOLPEN!

  Mocht jouw gameprobleem na het volgen van bovenstaande stappen nog niet zijn opgelost, dan kun je een nieuw topic openen. Echter vóórdat je dit doet, neem je eerst de onderstaande regels door:

  • Maak een duidelijke topictitel. Dus geen titels als: 'omfg help!' of 'kuuuuuuuuuuut' en dat soort dingen.
  • Post zo nodig screenshots van foutmeldingen en upload deze via het forum. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat we allemaal rode kruisjes i.p.v. afbeeldingen zien.
  • Vermeld je PC-specificaties. Deze kun je vinden onder: Start --> Uitvoeren --> Dxdiag.
  • Vermeld of je het spel legaal of illegaal bezit. Als je een illegale versie van het spel bezit, dan zullen we je niet verder helpen i.v.m. onze forumregels. Hier is helaas geen discussie over mogelijk.
  • Gebruik geen 'Breezaaah-taal', zoals: 'egt' of 'un', etc, maar gewoon normaal Nederlands. Dit voorkomt een hoop verwarring en het bieden van hulp gaat allemaal wat makkelijker en sneller.

  Als je je aan deze voorschriften houdt, kun je een nieuw topic openen. En als je topic op het forum staat, dan is het zaak om geduld te hebben want iedereen die hier helpt doet dat op geheel eigen gelegenheid.


  |tutorial|Hoe een teamspeak server op te zetten
   
  Last edited by a moderator: Jul 6, 2009
 2. black-wolf

  black-wolf i3d's eekhoorn

  Joined:
  Apr 4, 2007
  Messages:
  5,589
  Likes Received:
  4
  Problemen met games? Lees dit eerst!

  Hoe voertuigen te vervangen met Grand Theft auto: San Andreas.

  Eerst de files die je nodig hebt:
  -San Andreas mod installer.(SAMI) [DOWNLOAD]
  -Het voertuig die je wil hebben. Die moet je downloaden, (aangerade) site: www.gtainside.com PAS OP: Het moet wel een San Andreas auto zijn.

  Instaleren:

  Download een voertuig, en zet hem in een document. Start SAMI op en selecteer je San Andreas folder.
  Druk op install a mod.Selecteer dan het voertuig dat je hebt gedownload en in een document hebt gezet. Druk op next, en je ziet wat files staan. Hier hoef je niks aan te doen. Druk weer op next, en je ziet een lijst met voertuigen van San Andreas staan. Er is er al een geselcteerd, maar je kan ook andere kiezen. PAS OP: Het is aangeraden om als je bijvoorbeeld een auto met 2 deuren gedownload hebt, die ook in de plaats van een auto met 2 deuren te zetten. Ook oppassen dat je alleen auto's vervangt met auto's vliegtuigen met vliegtuigen, etc. Voer een dan een naam in. Dit is de naam die gebruikt gaat worden voor het uninstallen en de back-up file. Je kan het beste de naam van het voertuig dat je hebt vervangen intypen. Druk weer op next. Als alles goed is gegaan, is het voertuig nu vervangen door je gekozen voertuig!

  Uninstallen:

  Start SAMI op. Druk op install a mod. Selecteer je San Andreas folder. Kies het voertuig dat je wil uninstallen en druk op uninstall. Het voertuig is nu geuninstalled!

  Vragen? Stuur een PM!
   
 3. black-wolf

  black-wolf i3d's eekhoorn

  Joined:
  Apr 4, 2007
  Messages:
  5,589
  Likes Received:
  4
  Problemen met games? Lees dit eerst! En[TUTORIALS]

  Hoe skins op voertuigen te zetten met GTA: San Andreas

  PAS OP: Er kan iets fout gaan waardoor het spel niet meer goed draait! Het is je eigen verantwoordelijkheid!
  MAAK EERST EEN BACK-UP VAN DE FILE DIE JE GAAT VERVANGEN!

  -Download een skin voor een voertuig van GTA: San Andreas. (Aangerade site)
  -Als je een goede download hebt, heb je nu in ieder geval één .TXD file.
  -Sla de .TXD file op. Dus niet de andere files! zet hem zelfstandig!
  -Ga naar je GTA: San Andreas folder.
  -Ga naar models.
  -Ga naar gta3.img.

  PAS OP: Je moet IMGTOOL hebben. Download

  -Selecteer de .TXDfile van het voertuig. Dus niet de .DFF file!
  -Druk op replace.
  -Selecteer je gedownloade .TXD file.
  Als alles goed gegaan is, heeft het voertuig nu de skin.

  Hoe weer te uninstallen. Dit moet je ook doen als de skin niet werkt.

  -Klik op dezelfde folder waarmee je ook hebt geinstaleerd. (models\gta3.img dus)
  -Selecteerd de .TXD file van het voertuig de je hebt geskint.
  -Druk op Replace.
  -Selecteer de back-up van de file die je hebt vervangen.
  Als alles goed is, is de skin weer normaal.
  LET OP: Als het uninstallen niet lukt, is een noodmaatregel heel GTA: San Andreas opnieuw instaleren.

  Vragen? Stuur een PM!
   
 4. Punany

  Punany #Rsw. PuNaNy™

  Joined:
  Apr 13, 2007
  Messages:
  772
  Likes Received:
  0
  Welkom bij mijn eerste tutorial om een teamspeak 2 server op te zetten en een statisch ip te maken.


  Om een teamspeak server te laten lopen voor je clan kan je altijd naar I3D gaan om een server te huren voor eigen gebruik. Het voordeel hier aan is dat de server 24/7 aanstaat en dus geen downtimes heeft. Dit is natuurlijk beter voor mensen die online willen als jij je pc waarop de ts software draait niet aan hebt staan. Een ander voordeel is dat de verbinding meerdere malen sneller is dan bij jou thuis waarschijnlijk.

  Benodigdheden:

  ·-Enige router forwading kennis
  ·-Een goede internet connectie
  ·-Teamspeak server software
  ·-Een webhost (optioneel)


  Ok let’s get started.
  1.Download de laatste server software van teamspeak ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/teamspeak.org/releases/ts2_server_rc2_202319.exe
  2. Installeer de software op je computer.


  Als je bij de laatste stap komt moet je aanvinken dat je de teamspeak server gelijk wilt starten.

  Als je dit hebt aangeklikt komen er waarschijnlijk 2 vensters tevoorschijn.
  De eerste is van teamspeak zelf. Hier staat op Wat de wachtwoorden zijn voor je toekomstige Server Admin channel. Het beste kan je hier een printscreen van maken om later je gegevens terug te kunnen vinden.

  zie screenshot hieronder:


  [​IMG]


  1.De volgende stap is om je eigen Teamspeak server de lucht in te krijgen. Dit doe je als volgt.
  Rechtermuisklik op het teamspeak server icoontje > Administration

  Nu opent zich automatisch je standaard browser met een website waar je kan inloggen.
  Voeg bij username superadmin in en bij het wachtwoord je opgeslagen superadmin password.

  Zie screenshot:

  [​IMG]

  [​IMG]
  Als je ze beide hebt ingevuld kom je op een menu terecht van je teamspeak server.Het eerste wat we gaan doen is een extra superadmin account toevoegen en de standaard verwijderen.

  Klik op super adminmanenger > add > voeg nu je gewenste username en password in.
  TIP: neem een veilig wachtwoord wat bestaat uit een letter en cyver combinatie. Dit vermoeilijkt dat je account mischien word gehacked.
  Nadat je het nieuwe account hebt toegevoegd moet je terug gaan naar superadminmanenger en het account “superadmin” verwijderen.
  Sluit je browser en klik opnieuw onder aan je taakbalk op het teamspeak server icoontje. Vervolgens klik je weer op administrations en log je met je nieuwe account die je zonet hebt gemaakt weer in op het control pannel.
  Als je browser de inlog pagina niet laadt van de control pannel kan je dit verhelpen door de server af te sluiten en de teamspeak server opnieuw te starten.  zie screenshot:

  [​IMG]


  Als je bent ingelogd ga je naar “Servers” toe en selecteer je de server met id #1.Hierna klik je op server settings en stel je je settings in zoals jij dat zelf wilt maar de udp poort laten we 8767. Natuurlijk saven we de settings op het laatst.Hierna moet er natuurlijk een account voor je zelf aangemaakt worden voor maximale veiligheid. Dit doe je door eerst op user management te klikken > add user > username en veilig een wachtwoord invoeren, ook moet je “serveradmin” aanvinken.

  Screenshots:
  [​IMG]


  [​IMG]

  [​IMG]
  Vervolgens gaan we nu je netwerk klaarmaken voor gebruik.

  Deze stap is alleen van belang als je de server zelf beheert en thuis in het LAN-netwerk staat. Ook als je je server alleen via LAN en niet via Internet bereikbaar wilt hebben, kun je deze stap overslaan.

  Perfect, maar je bent nog niet klaar. Want ik neem aan dat andere mensen over Internet jouw server ook moeten kunnen joinen. Daarom moeten we enkele poorten in de router openzetten. De router is een kastje (meestal in de meterkast of iets dergelijks) waar het ADSL binnenkomt.

  Hoe de router open te zetten? Kijk eerst of je een handleiding kan vinden, da’s wel zo makkelijk.

  En anders weet ik een manier. Ga naar Start -> Uitvoeren, en typ: cmd. Geef een enter, en typ vervolgens ipconfig. Daar zie je bij Standaard-gateway het IP-adress van je router.
  Als je dat adres in je adresbalk in Internet Explorer typt, dan kom je bij een inlogpagina van je router. Typ de gebruikersnaam+wachtwoord. Als je die niet weet: Hier kun je alle standaard wachtwoorden vinden. (Daarvoor moet je wel het type router weten. Dat staat meestal wel op het inlog-venster).
  Als je ingelogd bent, moet je ergens je poorten kunnen openzetten; meestal bij Virtual server.
  Het gaat om de poorten 8767 UDP, 14534 TCP en 51234 TCP. Als je nergens de optie TCP of UDP ziet, doe dan gewoon poort 8767 etc invoeren. ('Both' betekent overigens zowel TCP als UDP.)

  Als het niet lukt, kijk dan eens hier!

  Nu moet je even je router rebooten en dan is je server bijna klaar voor gebruik

  Als je dit succesvol hebt gedaan, kunnen andere mensen je server joinen met het Internet IP. Als de PC in je LAN-netwerk staat, kan je die vinden door met een PC in het LAN-netwerk, dus gewoon je eigen PC, naar Myip.com - monitoring software, ip detection, internet speed, computer security, and more te gaan. Het IP-adres wat je daar vind, moeten anderen gebruiken.


  Joinen van buiten je netwerk.


  Dus jou ip word het ip van www.myip.com bijvoorbeeld 80.60.97.233 en dan de poort 8767 oftewel 80.60.97.233:8767. Dit is ook hetgeen wat andere mensen moet invullen bij server adres in de TS cliënt als ze jou server willen joinen buiten je netwerk.

  Joinen binnen je netwerk.

  Nu kan jij ook je server connecten. Start teamspeak op > voer je lan adres in ( te vinden door op het server icoontje te klikken > en dan het bovenste ip over te nemen en in te voeren bij server adres en de poort er weer achter te zetten. Bijvoorbeeld 10.0.0.5:8767.

  Eenmaal in je server kan je alles instellen zoals je dat zelf wilt.

  Een statish ip aanmaken (optioneel).

  -hiervoor heb je een eigen webhost nodig.

  log in op je controlle panneel, dit kan bijvoorbeeld directadmin zijn of Cpannel.

  Ga naar subdomain management of iets dergelijks. Voeg een nieuw subdomein toe, bijvoorbeeld TS.joudomein.nl
  Download nu de volgende file http://forum.i3d.net/downloads.php?do=file&id=921
  pak de file uit en bewerk de file met kladblok.

  Voer 2 maal je subdomein in en een keer je eigen ip adres.

  Hierna moet je je FTP openen van je website en naar het nieuwe mapje TS gaan.
  Voeg hier je eigen bewerkte Htacces bestand toe.
  Nu kan je bijvoorbeeld ipv 80.60.97.233:8767 ts.joudomein.nl:8767 invullen bij het adres.
  Dit kan je ook bij gameservers gebruiken en werkt op dezelfde manier.


  LET OP: je statische ip kan maximaal 24 uur later gaan werken ivm je internet host.


  Voor support kan je me toevoegen op:
  msn: Erikvanderbas[at]live[dot]nl
  Xfire: punany1991

  Mijn dank gaat uit naar:
  kridje voor zijn portforwarding gedeelte uit zijn Cod4 server tutorial.

  de tutorial is in de maak dus mischien word er nog het een en het ander veranderd.

   
  Last edited by a moderator: Jun 12, 2010
 5. black-wolf

  black-wolf i3d's eekhoorn

  Joined:
  Apr 4, 2007
  Messages:
  5,589
  Likes Received:
  4
  Hoe skins van gebouwen te veranderen bij Gta: San Andreas

  -Download de skin.
  -Save de skin op je bureaublad
  -Kijk in de readme voor welke file je de .TXD file moet vervangen. Als er niet bijstaat voor welke file je de .TXD moet vervangen, kan je beter de file niet gebruiken.
  -Ga naar de Folder: gta3.img (open hem met IMGtool)
  -Zoek de file die je moet vervangen (gebruik de zoekfunctie)
  -Selecteer de file en druk op commands-->replace.
  MAAK EERST VAN DE FILE DIE JE GAAT VERVANGEN EEN BACK-UP
  -selecteer de gedownloade file
  Als alles goed is gegaan, heeft je gebouw een nieuwe skin!

  Uninstallen

  -Selecteer weer in de folder gta3.img de vervangen file.
  -Vervang hem met de back-up die je gemaakt hebt.
  Als alles goed is is je gebouw weer normaal!

  Als het uninstallen niet werkt, is een noodmaatregel heel Gta: San Andreas uninstallen.

  DIT IS JE EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID!
   
 6. Suavemente1974

  Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

  Joined:
  Nov 26, 2006
  Messages:
  33,420
  Likes Received:
  165
  [TUTORIAL] Hoe je online kan spelen met GTA: San Andreas.

  Om online te kunnen spelen met GtA: San Andreas moet je eerst een mod, Multi Theft Auto (MTA), downloaden wat een open-source software is. En om die te downloaden en voor meer informatie er over kan je hier vinden. Wil je graag auto's, kleding, en andere dingen in je spel veranderen, maar weet je niet hoe dit moet? Dan vind je hier onder een uitleg in het Nederlands.

  Handige Tools & Editors

  Om te beginnen met modden is het handig als je een aantal programma's in je bezit hebt. Hieronder vind je een lijst van handige programmaatjes en de link naar de site waar je de nieuwste versie kunt downloaden.

  GXT editor

  Ondertiteling, autonamen, subtitels, en het hoofdmenu van het spel aanpassen? Deze kun je veranderen met GXT editor.

  TXD Workshop

  Dit programma heb je nodig om de textures uit het spel te halen, zodat je deze kunt bewerken. Ook heb je dit programma nodig om gemodde textures in het spel te zetten zoals planten en gebouwen. Om de meest actuele versie te downloaden ga je naar thegtaplace.com.

  IMG Tool

  Dit programmaatje heb je nodig om auto's en skins in je spel te zetten. Ook kun je met dit programma de skins en auto's exporteren zodat je ze kunt bewerken. Download de laatste versie op The GTA Place.

  GIMP 2.6.8 of een ander fotobewerkingsprogramma

  Voor het bewerken van auto's, gebouwen, kleding, uiterlijk, enz. Download GIMP 2.6.8.

  Hoe installeer ik handmatig een auto?

  - Lees altijd de readme die bij je download zit en vergeet niet om een backup te maken van de bestanden die je gaat veranderen!
  - Open IMG Tool
  - Klik op File/open en zoek GTA3.IMG (standaard locatie: Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\models\GTA3.IMG)
  - Nu moet je kiezen welke auto door de gemodificeerde versie zal worden vervangen.
  Geef vervolgens de huidige auto even een andere naam door rechts te klikken op het .txd bestand en het .dff bestand.
  - Klik op commands/add en kies de gemodde .txd en .dff file. Let er wel op dat je eerst de standaard auto een andere naam geeft.
  - Tot slot moeten ook de eigenschappen en het rijgedrag van de auto worden aangepast. Dit moet in de volgende bestanden: VEHICLES.IDE, HANDLING.DAT en CARCOLS.DAT. In de readme staat meestal wat je hieraan precies moet veranderen.
  Of gebruik de San Andreas Mod Installer (SAMI)! Deze kun je hier downloaden: grandtheftauto.filefront.com. En ik heb ook nog een filmpje gevonden hoe het precies word uitlegt en ze laten het zien hoe je SAMI kunt gebruiken, en die kan je zien op youtube.com.
   
 7. Suavemente1974

  Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

  Joined:
  Nov 26, 2006
  Messages:
  33,420
  Likes Received:
  165
  Tutorial installeren GTA IV (PC).

  Voordat je GTA IV voor de PC kan spelen moet je eerst natuurlijk het spel installeren, maar dit is een groot gedoe als je niet snapt wat je moet doen, daarom leek het me handig om deze tutorial te maken zodat mensen makkelijk en snel van start kunnen gaan met GTA IV op de PC.

  1. Voordat je GTA IV speelt moet je eerst Rockstar Social Club installeren, dit gaat makkelijk door CD1 in de drive te doen, je volgt de stappen en klaar.

  2. Als je dat gedaan hebt word je als het goed is automatisch doorverbonden naar de site van Rockstar Social Club (Afbeelding hieronder) waar je een account aan moet maken, zonder een account kun je GTA IV niet installeren, de account zelf gebruik je alleen voor het uploaden van verschillende filmpjes die je gemaakt hebt of voor het online spelen van GTA IV, maar zonder dit account zul je GTA IV niet op je PC geïnstalleerd krijgen.

  GTA-4.jpg

  3. Na het installeren en aanmelden op de Rockstar Social Club site (Afbeelding hierboven) kun je beginnen met het installeren van GTA IV, plaats DVD-CD1 in je drive en volg de instructies, halverwege krijg je een schermpje dat je DVD-CD2 erin moet doen, dit doe je en je klikt op 'OK'. Aan het einde van de installatie vraagt hij weer of je DVD-CD1 er in doet en sluit de installatie af.

  4. Nu kun je GTA IV starten door op de Rockstar Social Club icoon te klikken en dan op 'PLAY' de drukken in het schermpje dat je voor je neus krijgt. Je moet nu de installatie code invoeren die achterop je manual ziet. Nu kun je het spel starten.

  GTA-3.jpg

  5. Bij het opstarten van het spel krijg je het hoofdmenu, als je op 'START' klikt word je gevraagd om een LIVE ID, dit kan je gewone MSN account zijn, je kunt nu je LIVE ID invullen, als het nog niet geactiveerd is voor Windows Live zal er aan je gevraagd worden of je een gamertag wilt aanmaken, klik hier op ja, en dan krijg je weer een nieuw scherm waarbij je weer op ja klikt.

  GTA-1.jpg

  6. Je zult je nu doorverwezen worden naar Microsoft site (of klik hier) waar je een nieuw ID kan aanmaken of je bestaande ID kan gebruiken, jij moet als het goed is alleen jou LIVE ID activeren als je al een LIVE ID hebt, als je niet ouder dan 18+ invult zul je onder ouderlijk toezicht gezet worden en moet je een account van 1 van je ouders invullen, als je dit doet kan 1 van je ouders zich aanmelden op dezelfde site en kan hij/zei selecteren wat jij wel of niet mag op GTA IV online, om grote problemen te voorkomen raad ik je aan om 18+ in te vullen. je account doe je aan de rechter kant op de screen hieronder, om in te loggen gebruik je de linker kant.

  GTA-2-1.jpg

  7. Als je je Live ID nu hebt geactiveerd op de site van xbox dan kun je je nu in de game aanmelden, de eerste keer krijg je een scherm tevoorschijn waarin je je moet aanmelden. (eerste scherm hieronder) Eenmaal aangemeld zul je je vaker aan moeten melden, maar zul je in het lijstje staan en hoef je alleen maar op je naam te klikken. (tweede scherm hieronder)

  GTA-6.jpg
  GTA-5.jpg

  Als je je niet via een LIVE ID inlogd in GTA IV kun je je verhaal niet opslaan, dus neem even snel de tijd en ga daarna gewoon gezellig aan de slag, kom je ergens niet uit, vraag het gerust, er zijn zat mensen die vast wel helpen. Ik hoop dat je met deze tutorial sneller zult kunnen aanmelden en het sneller kunnen installeren van GTA IV. Informatie is afkomstig van gtaforum.nl.
   
 8. Suavemente1974

  Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

  Joined:
  Nov 26, 2006
  Messages:
  33,420
  Likes Received:
  165
  Origin Code Redemption FAQ.

  What types of codes can be redeemed through Origin?

  You can redeem both full game and in-game content codes through Origin. Subscription and virtual currency (e.g. Sim Points) codes must be redeemed at the URL specified in your code instructions. EA pre-paid cards (cash cards) can be redeemed here.

  I received a message saying my code can't be redeemed through Origin. What should I do?

  Check the instructions that came with your code. The correct code redemption URL should be listed there.

  I was instructed to redeem my code at a non-Origin site. Should I?

  Some codes will give you extra content when you redeem them at a specific URL. Whenever possible, Origin will link you to that URL. In some instances, you will need to check the instructions you received with your code in order to identify the correct redemption location.

  Can I add an EA game that I purchased outside of Origin to my Origin Game Library?

  Currently all EA games released in 2009 or later can be added to your Origin Game Library. We’re working to enable this option for EA’s older titles as well. At this point, all of the following titles are enabled for this feature:

  • Alice 2: Madness Returns
  • Battlefield 3
  • Burnout Paradise
  • Command & Conquer 4: Tiberium Twilight
  • Command & Conquer: Red Alert 3
  • Command & Conquer: Red Alert 3: Uprising
  • EA Create
  • Crysis 2
  • Darkspore
  • Dead Space
  • Dead Space 2
  • Dragon Age: Origins
  • Dragon Age: Origins Awakening
  • Dragon Age 2
  • FIFA Manager 09
  • FIFA Manager 10
  • FIFA Manager 11
  • FIFA Manager 12
  • FIFA Soccer 09
  • FIFA Soccer 10
  • FIFA Soccer 11
  • FIFA Soccer 12
  • Gattling Gears
  • Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1
  • Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
  • Harry Potter and the Half Blood Prince
  • Kingdoms of Amalur: Reckoning (Non-Steam)
  • Mass Effect 2
  • Mass Effect 3
  • Medal of Honor
  • Mirror's Edge
  • MySims
  • Need For Speed: Hot Pursuit
  • Need For Speed: Shift
  • Need For Speed: The Run
  • Need For Speed: Undercover
  • NHL 09
  • Shank
  • Shift 2 Unleashed
  • SimCity 4 Deluxe Edition
  • The Lord Of The Rings: Conquest
  • The Saboteur
  • The Sims Medieval
  • The Sims Medieval Pirates and Nobles

  I tried to add an EA game I purchased outside of Origin to my Origin Game Library, but it didn’t work. What do I do now?

  If the game you’re trying to add appears in the list above, please contact a game advisor for more information. If not, we’re probably working on adding it to our list. Check back later!

  I just redeemed a code for a full game. How do I download it?

  Once a code for a full game has been redeemed, it will be available for download in your Origin Game Library. If you don't have Origin installed, you can download here.

  I redeemed a code, but nothing new appeared in my Game Library. What happened?

  Not all codes are full game codes. Some codes are redeemable for in-game content only, and will not create a new icon in your Game Library. The content from these codes can be accessed from within the game they’re related to.

  I received a message that an error occurred while processing my request. What do I do?

  Please contact a game advisor with the code you tried to redeem.

  Source: help.ea.com
   
 9. Suavemente1974

  Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

  Joined:
  Nov 26, 2006
  Messages:
  33,420
  Likes Received:
  165
  Grand Theft Auto IV - Problems With Installation, Language And Compatibility Mode

  IF you have problems with installing the game and or you get a language issue like the screenshot below then you must follow the steps below to solve the problem.

  943238378d1357319788-gta-iv-probleem-met-zwarte-schermpje-en-japanse-tekens-error.jpg

  First remove the game from your hard drive then reboot your pc, follow these steps. Make sure that you install the game as admin by clicking with your right mouse button. To bypass this issue and install the game:

  1 Select the larger button at the bottom left of the initial installation screen and you will be moved on to a language select screen
  2 Select either English, French, Italian, German or Spanish and the rest of the installation will continue in that language
  3 At the end of the installation, the screen containing unsupported characters will appear again. Please select the button at the bottom left of this screen to progress to the Rockstar Games Social Club application
  4 The game can now be launched normally from the Rockstar Games Social Club application

  NOTE: Russian, Japanese, English, French, Italian, German and Spanish are currently the only supported languages for GTA IV PC.

  Which Windows version are you using, maybe the game is too old for your Windows version. If you are using Windows 7 or 8 make sure you run the installer in compatibility mode with vista or xp sp2.

  1. Click the Start button , click All Programs, and then click Accessories.
  2. Right-click Command Prompt, and then click Run as administrator. In the User Account Control window, verify that Program name is Windows Command Processor, and then click Yes.
  3. In the Administrator: Command Prompt window, type or paste the following text at the prompt: reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\Disabled Sessions /va /f
  4. Press Enter to install the solution.
  5. If The operation completed successfully displays, close the Administrator: Command Prompt window to complete this procedure.

  Or:

  1. Click the Start button , click All Programs, and then click Accessories.
  2. Right-click Command Prompt, and then click Run as administrator. In the User Account Control window, verify that Program name is Windows Command Processor, and then click Yes.
  3. In the Administrator: Command Prompt window, type or paste the following text at the prompt: reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\Disabled Sessions /va /f
  4. Press Enter to install the solution.
  5. If The operation completed successfully displays, close the Administrator: Command Prompt window to complete this procedure.
   
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...