Releasedatum voor Diablo 3 Switch editie is bekend

Discussion in 'Sony Playstation 3 & 4' started by i3d, Sep 13, 2018.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,265
  Likes Received:
  40
  De releasedatum van Diablo 3 voor de Nintendo Switch is bekendgemaakt. Diablo III: Eternal Collection zal vanaf 2 november beschikbaar zijn op de Nintendo Switch. De game kan al gepre-ordered worden.


  Diablo 3 begon in 2012 op de PC. De afgelopen 6 jaar heeft de game meerdere uitbreidingen gehad en is de game ook uitgebracht op de PS4, PS3, Xbox One en Xbox 360. Dit jaar gaat Diablo nog een nieuw systeem aan het rijtje toevoegen. De game gaat namelijk ook uitkomen op de Switch. Op deze manier kun je Diablo ook portable gaan spelen. De versie voor de Switch heet Diablo III: Eternal Collection. De Eternal Collection bevat alle uitbreidingen en biedt dus de volledige game. De releasedatum was nog niet bekend, maar daar is vandaag verandering in gebracht. Vanaf 2 november wordt het mogelijk om tegen de minions van hell te vechten op de Nintendo Switch.


  The minions of hell grow stronger… Join your friends in the fight with Diablo III: Eternal Collection on #NintendoSwitch, coming November 2! #DiabloSwitch

  Pre-purchase now: https://t.co/8oCgQWUZjr pic.twitter.com/LJdm8S6d2O

  — Nintendo of America (@NintendoAmerica) 13 september 2018


  Extraatjes


  De Nintendo Switch-versie van Diablo 3 biedt meer dan alleen maar de game. Je krijgt er namelijk ook een aantal extraatjes bij als je de game pre-ordered. De pre-order bonussen bestaan uit een Cucco companion pet, een Triforce portrait frame, een Ganondorf transmog set en unieke cosmetische vleugels.

  Het bericht Releasedatum voor Diablo 3 Switch editie is bekend verscheen eerst op intheGame.

  Read full article on inthegame.nl...
   

Share This Page

Loading...