Single Player vreemd probleem: ik draai rondjes

Discussion in 'Singleplayer (MoH)' started by widecut, Oct 15, 2010.

  1. widecut

    widecut New Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    hoi

    zijn er mensen waar de Single Player van MOH 2010 niet werkt ???

    direct als ik uit de auto stap met de eerst mission draai ik alleen maar rondjes , dat gaat de hele tijd door (links om :huh: )

    heb videokaart nvidia al geupdate helpt ook niet

    GreetZ Widey
     
    Last edited by a moderator: Oct 15, 2010
  2. JW.

    JW. ZZzzzz

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    983
    Likes Received:
    2
    Wat voor game controllers heb je aangesloten?

    Ik had t zelfde probleem met mn Nostromo speedpad, omdat daar een extra "scrollwheel" op zit.
    Die moest ik ff uitzetten anders tolde ook alles in t rond :D
     
  3. widecut

    widecut New Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    het werkt nog niet :huh:

    heb muis instellingen veranderd

    wat ik vreemd vind , is dat met multiplayer alles goed werkt
     
  4. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,420
    Likes Received:
    165
    Het enige wat ik tot nu toe hebt kunnen vinden, dat het aan een gamepad/controller/joystick zou kunnen liggen. Heb je het al geprobeerd met een andere muis, en ik heb hier wat informatie gevonden, ik weet alleen niet zeker of het inderdaad voor jou probleem is. Maar je kan het altijd proberen.

    Edit dit heb ik nu gevonden:

     
  5. sleepingbel

    sleepingbel New Member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Ik had het zelfde probleem en dat als volgt opgelost

    Medal Of Honor Fix for joystick Force 3d Pro


    N.B. ***using joystick with the Logitech Profiler***

    1: Go to local disk and find where the game is install and rename the file DefaultInput to XXXDefaultInput.

    EX: C:\PROGRAM FILES\ELECTRONIC ARTS\MEDAL OF HONOR\MOHGame\config\DefaultInput

    EX: C:\PROGRAM FILES\ELECTRONIC ARTS\MEDAL OF HONOR\MOHGame\config\XXXDefaultInput


    2: Go to your Documents folder and find the EA Games folder, then go to Medal of Honor folder, then config and look for the file MOHAInput.

    EX: Documents\EA games\Medal of honor\Config\MOHAInput


    3: Make a copy of the file MOHAInput

    EX:click on the right mouse button and Copy, then Paste.
    there should be a new file now name MOHAInput-Copy

    4: Using Notepad(text editor) open the file MOHAInput

    5: Look for the section [MOHAGame.MOHAPlayerInput] it should be right after these lines

    [GFxUI.KeyMap]
    FullKeyboard=1
    XboxTypeS_DPad_Left=Left
    XboxTypeS_DPad_Right=Right
    XboxTypeS_DPad_Up=Up
    XboxTypeS_DPad_Down=Down
    XboxTypeS_LeftShoulder=P
    XboxTypeS_LeftTrigger=L
    XboxTypeS_LeftThumbstick=I
    XboxTypeS_RightShoulder=N
    XboxTypeS_RightTrigger=R
    XboxTypeS_RightThumbstick=O
    XboxTypeS_A=A
    XboxTypeS_B=B
    XboxTypeS_X=X
    XboxTypeS_Y=Y
    Gamepad_LeftStick_Left=Left
    Gamepad_LeftStick_Right=Right
    Gamepad_LeftStick_Up=Up
    Gamepad_LeftStick_Down=Down
    XboxTypeS_LeftThumbStick=LeftMouseButton
    XboxTypeS_Start=Escape
    XboxTypeS_Back=Backspace

    [Configuration]
    BasedOn=..\Engine\Config\BaseInput.ini

    [MOHAGame.MOHADefaultKeyBindingsDEU]
    DefaultKeyBindings=(Name="Y",Command="ToggleNightVision",IsRebindable=True)
    DefaultKeyBindings=(Name="Z",Command="unused_cmd",IsRebindable=True)

    [MOHAGame.MOHADefaultKeyBindingsFRA]
    DefaultKeyBindings=(Name="W",Command="ToggleNightVision",IsRebindable=True)
    DefaultKeyBindings=(Name="Z",Command="MoveForward",IsRebindable=True)
    DefaultKeyBindings=(Name="Q",Command="StrafeLeft",IsRebindable=True)
    DefaultKeyBindings=(Name="A",Command="TogglePCLeanLeft",IsRebindable=True)

    [MOHAGame.MOHADefaultKeyBindingsPOL]
    DefaultKeyBindings=(Name="Y",Command="ToggleNightVision",IsRebindable=True)
    DefaultKeyBindings=(Name="Z",Command="unused_cmd",IsRebindable=True)


    6: Click right beside [MOHAGame.MOHAPlayerInput] using left mouse button(so the cursor is blinking)

    7: Go to option Edit, Replace (on top of the screen to the left)
    writte down speed=1.0
    speed=0.0

    EX:Find what: Speed=1.0
    Replace with: speed=0.0

    Push the button "Find Next" two times (is the first button to the right in the Replace box)

    8: Add a minus(-) to next line (speed=1.0) "the Y axis is in reverse" (you should now be on these line)

    "change speed=1.0"
    (********* these is just to show you what to look for)
    EX:Bindings_Default=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY speed=1.0 DeadZone=0.2",Control=False,Shift=False,Alt=False,IsRebindable=False,BindPos2=False,MOHAConsoleBinding=False,DebugBinding=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)

    "TO speed=-1.0"
    (********** these is just to show you what to look for)
    Bindings_Default=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY speed=-1.0 DeadZone=0.2",Control=False,Shift=False,Alt=False,IsRebindable=False,BindPos2=False,MOHAConsoleBinding=False,DebugBinding=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)


    9: Push the button "Find next" one more times (you should now be on these line) speed=1.0


    EX:Bindings_Default=(Name="XboxTypeS_RightX",Command="Axis aTurn speed=1.0DeadZone=0.2",Control=False,Shift=False,Alt=False,IsRebindable=False,BindPos2=False,MOHAConsoleBinding=False,DebugBinding=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)


    Then push the button "Replace" (on the "Replace box" second button) it should now be speed=0.0

    EX:Bindings_Default=(Name="XboxTypeS_RightX",Command="AxisaTurnspeed=0.0DeadZone=0.2",Control=False,Shift=False,Alt=False,IsRebindable=False,BindPos2=False,MOHAConsoleBinding=False,DebugBinding=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)



    Hope these solve the problem?


    En als dat niet lukt gewoon je joystick uittrekken, trouwens de oplossing komt van de EA Forums
     
  6. widecut

    widecut New Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    thanks het werkt :thumbsup: super bedankt :worship:
    ik had dus nooit aan die joystick gedacht
    heb gewoon de stekker er uit getrokken :shiny:
     
  7. Suavemente1974

    Suavemente1974 Dirty Harry Moderator

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    33,420
    Likes Received:
    165
    Mooi zo, dat je probleem is opgelost. Dan wens ik je heel veel game plezier. ;)
     

Share This Page

Loading...