Steep komt toch niet naar de Nintendo Switch

Discussion in 'Sony Playstation 3 & 4' started by i3d, Aug 10, 2018.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,017
  Likes Received:
  40
  Steep, Ubisoft’s Wintersport-game zou een port ontvangen voor de Nintendo Switch, maar het lijkt er op dat Ubisoft stilzwijgend heeft besloten om de game niet uit te brengen voor Nintendo’s hybride console.


  De game verscheen in december 2016 en de aankondiging van een Switch port werd gedaan in januari 2017. Onlangs heeft Ubisoft via het Steep Twitter account bevestigd dat de game niet meer naar de Switch zal komen. Niet via een aankondiging, maar via een antwoord op een fan.

  De Twitteraar vraagt of er updates zijn omtrent de Switch versie. Waarop het volgende antwoord volgt vanuit het officiële Twitter account van Steep:


  Hey @RJISAGAMER! We are wholly dedicated to supporting the live game, and made the decision to stop Steep development on the Nintendo Switch platform to focus on bringing new live content and challenges to Steep players instead. We’ll have more exciting news to share soon.

  — Steep (@Steep_Game) 9 augustus 2018


  De wintersport-game heeft in zijn levensfase al een aantal gratis updates mogen ontvangen. Om de vaart achter deze updates op tempo te houden heeft Ubisoft besloten om de ontwikkeling van de Switch versie te staken zodat alle resources worden besteed aan het maken van nieuwe content voor de game.

  Steep is op dit moment verkrijgbaar voor de Playstation 4, Xbox One en Windows PC. De game zal niet meer op de Switch verschijnen. Je kunt hier onze Steep review lezen!

  Het bericht Steep komt toch niet naar de Nintendo Switch verscheen eerst op intheGame.

  Read full article on inthegame.nl...
   

Share This Page

Loading...