Stem op i3D.net!

Discussion in 'Huiskamer (Dutch)' started by i3d, Oct 2, 2012.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,586
  Likes Received:
  40
  Dit jaar doet i3D ook mee aan de high growth awards. Deze awards worden georganiseerd door onder andere de Rabobank en is een ranglijst van de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

  Dit jaar is er voor het eerst een publieksprijs en ook i3D is genomineerd!
  Zouden jullie een stem op i3D willen uitbrengen? Dat kan online via:
  High Growth Awards - Bedrijfsprofiel van Interactive 3D  Bedrijfsprofiel van Interactive 3D bij de publieksprijs high growth awards

  Interactive 3D

  I3D.net levert de datacenters, verbindingen en software achter online toepassingen. Onze grootste klantengroep is online games; dagelijks spelen miljoenen mensen online games, wereldwijd, via onze apparatuur op de Xbox360, Playstation3, PC en telefoon. Vanuit Rotterdam beheren wij 16 locaties wereldwijd, met eigen apparatuur en netwerken verbonden en 24 uur per dag. Onze 30.000 klanten zijn game uitgevers (publishers) en ontwikkelaars, maar ook MKB bedrijven en consumenten uit de hele wereld. In 2009 heeft i3D.net een eigen datacenter gebouwd en dit was het startschot voor verdere exponentiele groei.

  Interactive 3D als Rolmodel

  i3D.net investeert in ontwikkeling van software ter ondersteuning van haar wereldwijde hosting aanbod. Onze hosting, colocatie, managed infrastructure diensten worden aangeboden in een markt met hevige concurrentie en waar weinig tot geen transparantie is. Wij onderscheiden onze dienstverlening met vergaande automatisering en monitoring waarbij wij volledige inzage geven in onze dienstverlening en alle technische parameters. In onze datacenters hebben wij dit ook tot uiting gebracht door de belangrijke technische componenten zichtbaar te maken met sterke glazen wanden waardoor ook onze technische infrastructuur voor onze klanten volledig inzichtelijk is. Onze klanten belonen onze openheid met vertrouwen en dit resulteert in een sterke groei van onze dienstverlening met tientallen procenten per jaar.

  Bezoek onze website voor meer informatie over ons bedrijf.

  High Growth Awards - Bedrijfsprofiel van Interactive 3D
   
 2. GoA.Winters

  GoA.Winters Active Member

  Joined:
  Dec 7, 2003
  Messages:
  62,982
  Likes Received:
  21
  Gestemd :)!
   
 3. loopezz

  loopezz .

  Joined:
  Oct 4, 2006
  Messages:
  4,244
  Likes Received:
  3
  Me too. :)
   
 4. StevenW

  StevenW i3D news team

  Joined:
  Jun 4, 2008
  Messages:
  13,504
  Likes Received:
  19
 5. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,586
  Likes Received:
  40
  Thanks! De prijs van grootste spammer zullen we daar niet winnen ;) Maar ander heuglijk nieuws is dat Deloitte ons in de Fast50 ranking heeft staan, en i3D.net de snelst groeiende hoster in Nederland en Belgie is.
   

Share This Page

Loading...