Subnautica, de onderwater survival game, komt dit jaar naar de PS4

Discussion in 'Sony Playstation 3 & 4' started by i3d, Jul 12, 2018.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,602
  Likes Received:
  40
  Subnautica, een onderwater survival game, verscheen voor het eerst in 2014 als early access op de PC. In 2016 kreeg de Xbox One ook de early access versie. Begin dit jaar kreeg de game zijn full release op de PC en later dit jaar zal deze ook verschijnen op de XBox One. De PS4-versie ontbrak nog aan het lijstje, maar ook deze is nu aangekondigd om dit jaar uit te komen.


  Subnautica, een onderwater survival game gemaakt door Unknown Worlds Entertainment, zal dit jaar op de PS4 uitgebracht worden. De game verscheen voor het eerst op de PC in 2014 in early access. Het is nu 4 jaar later en de game heeft begin dit jaar zijn full release gehad op de PC. In 2016 verscheen de game voor het eerst op de Xbox One en op dit platform is die nog steeds in early access. De full release zal later dit jaar plaatsvinden. Het bericht dat Subnautica dit jaar ook de PS4 uitgebracht zal worden, verscheen op Twitter en een blogpost op de PlayStation website. Panic Button zal de port naar de PS4 van Subnautica ontwikkelen.


  It’s official: Subnautica is coming to @PlayStation 4. Prepare to dive! Follow @SubnauticaPS for release announcements. More: https://t.co/E3vm87YOz8 pic.twitter.com/t4L09lwzsF

  — SubnauticaPlaystation (@SubnauticaPS) 11 juli 2018


  Subnautica


  Subnautica is een survival game, die zich afspeelt op een planeet waar alleen een oceaan te vinden is. Je begint de game als de enige overlevende van een ruimteschip, dat gestrand is op de planeet. Het doel van het spel is om resources te vinden en een basis op te bouwen. Tijdens het ontdekken van de planeet en het verzamelen van resources, zul je tegelijkertijd ook het verhaal van de game spelen. Je zult gedurende de game steeds dieper de oceaan induiken en hoe dieper je gaat hoe hoger de moeilijkheidsgraad van de game wordt.

  Het bericht Subnautica, de onderwater survival game, komt dit jaar naar de PS4 verscheen eerst op intheGame.

  Read full article on inthegame.nl...
   

Share This Page

Loading...