The Elder Scrolls VI release zal minimaal 2021 zijn

Discussion in 'Sony Playstation 3 & 4' started by i3d, Jun 13, 2018.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,602
  Likes Received:
  40
  Met de veelbelovende teaser en aankondiging van Bethesda’s The Elder Scrolls 6 tijdens E3 sprongen veel fans blij in de lucht. Helaas is in een gesprek met Nu.nl gebleken dat de game niet voor 2021 uit zal komen, zo laat Hoofd developer Todd Howard weten.

  Todd Howard had er het volgende over te zeggen


  “De game bevindt zich nog in een erg vroege fase van de ontwikkeling”, Op het moment werken we nog aan het concept en het ontwerp.”
  “We kondigden dit jaar allemaal andere games aan. De kans is groot dat gamers zich afvragen of er ooit een nieuwe Elder Scroll aankomt. Daarom hebben we de game vast getoond, om fans gerust te stellen.”

  In het huidige ontwikkelings stadium is het spel nog steeds niet speelbaar, op het allervroegst komt het spel pas na 2020 is de schappen te liggen. Met de huidige technologie kunnen we niet garanderen dat de game beschikbaar zal zijn op de consoles van dit moment, De kans is dus groot dat het spel zal worden uitgebracht bij de volgende generatie consoles. Als het mogelijk is om het nog uit te brengen op de huidige consoles zou leuk zijn, maar we kunnen momenteel nog niets met zekerheid zeggen.

  Heb je de E3 trailer gemist? bekijk hem hier!

  Het bericht The Elder Scrolls VI release zal minimaal 2021 zijn verscheen eerst op intheGame.

  Read full article on inthegame.nl...
   

Share This Page

Loading...