Twee Tom Clancy games toegevoegd aan Xbox One Backward Compatibility

Discussion in 'Sony Playstation 3 & 4' started by i3d, Nov 8, 2018.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,586
  Likes Received:
  40
  Tom Clancy fans hebben kunnen zich goed thuis voelen op de Xbox One. Er zijn weer twee Xbox 360 titels toegevoegd aan de lijst van Backward Compatibility titels voor Xbox One. Hiermee staat de teller al op negen Tom Clancy titels. Daarnaast zijn The Division en Wildlands eerder uitgekomen voor Xbox One, en staat The Division 2 in de planning voor maart 2019.


  Vanaf vandaag kunnen de Xbox 360 versies van Tom Clancy’s EndWar en Tom Clancy’s H.A.W.X. gespeeld worden op Xbox One. Endwar is een Real Time Strategy game die uitkwam in 2008. De game werd redelijk goed ontvangen, maar heeft niet goed verkocht. Om deze reden is er ook nooit een vervolg gekomen. Ben je benieuwd naar de game, dan kun je deze hier voor een tientje aanschaffen. In H.A.W.X. bestuur je een straaljager en volgt een vergelijkbare formule als de Ace Combat serie. Beide games spelen zich in dezelfde wereld af als Ghost Recon Advanced Warfighter. Voor H.A.W.X. zul je helaas op zoek moeten naar een fysiek exemplaar, aangezien deze (nog) niet verkrijgbaar is in de Xbox Marketplace.

  [​IMG]

  De andere Xbox 360 Tom Clancy games die beschikbaar zijn voor Xbox One kun je voor een tientje per stuk in de Marketplace aanschaffen:  Splinter Cell games:  Backwards Compatibility


  De lijst met titels die backwards compatible zijn groeit stevig door. Ook alle Xbox 360 games die naar Games with Gold komen, worden altijd direct beschikbaar voor Xbox One. Met de toevoeging van deze games groeit de Backwards Compatibility lijst naar 520 Xbox 360 titels. Dat betekent dat bijna een kwart van alle Xbox 360 games te spelen is op Xbox One. Sinds eind vorig jaar worden er ook regelmatig titels van de originele Xbox toegevoegd.

  – Just Cause en Castlevania toegevoegd aan Xbox Backward Compatibility
  – Metal Gear Solid 2 en 3 HD nu te spelen op Xbox One
  – Modern Warfare 2 vanaf vandaag te spelen op Xbox One

  Het bericht Twee Tom Clancy games toegevoegd aan Xbox One Backward Compatibility verscheen eerst op intheGame.

  Read full article on inthegame.nl...
   

Share This Page

Loading...