Ubisoft brengt nieuwe game naar E3

Discussion in 'Sony Playstation 3 & 4' started by i3d, May 18, 2018.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,416
  Likes Received:
  40
  Over een maandje wordt hij weer gehouden, natuurlijk hebben we het dan over de conventie E3. Ubisoft heeft bekend gemaakt dat zij een nieuwe game gaan aankondigen op dit evenement. We weten nog niet wat het zal zijn.

  De makers van de bekende Assassin’s Creed titels, Ubisoft, zal op E3 een nieuwe AAA titel aankondigen. Deze titels zullen allemaal uitkomen binnen het komende fiscale jaar (1 april 2018 tot en met 31 maart 2019).

  [​IMG]

  Twee van de games weten we echter al; The Crew 2 en The Division 2. De derde game blijft echter nog een raadsel. Skull & Bones zal het zeker niet zijn, aangezien deze game naar het volgend fiscale jaar is vertraagd, lees meer.

  Komt Ubisoft met een vervolg of een nieuwe game?


  De ontwikkelaar heeft geen informatie gegeven over wat voor een game het zal zijn. Zo kunnen we dus niet opmaken of het een nieuwe game zal zijn of een vervolg op een bestaande.

  Als het een vervolg is, zijn er zat mogelijkheden wat het kan zijn. Een van de games die we zouden kunnen verwachten is een nieuwe Splinter Cell. Een van de redenen komt omdat Ubisoft de game al een tijdje aan het teasen is, zoals bijvoorbeeld: het toevoegen van Sam Fisher in Ghost Recon: Wildlands.

  Het bericht Ubisoft brengt nieuwe game naar E3 verscheen eerst op intheGame.

  Read full article on inthegame.nl...
   

Share This Page

Loading...