[Dutch] Versus Gaming zoekt leden!

Discussion in 'Huiskamer (Dutch)' started by Versus DeadLock, Aug 3, 2013.

 1. Versus DeadLock

  Versus DeadLock New Member

  Joined:
  Aug 3, 2013
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  [​IMG]

  Versus Gaming Community Clan


  Versus Gaming is een Nederlandse Xbox 360 Community Clan voor Nederlandstalige gamers. Wij zijn opgericht in 2006 en zijn begonnen als competitieve clan. Sinds 2011 gaan wij door het leven als een community clan die de nadruk vooral op het plezier maken legt. Winnen, verliezen, goed of slecht is bij Versus Gaming geen punt. Iedereen is van harte welkom bij onze community als clan lid of als bezoeker (op de website).

  Clan naam: Versus Gaming
  Clan tag: Versus
  Clan website: Klik

  Facebook: Klik
  Twitter: Klik
  YouTube: Klik
  Xbox LIVE: Klik

  Battlefield 3 Platoon: Klik
  Call of Duty Elite: Klik
  Max Payne 3 Crew: Klik


  Ledenlijst


  Crew:
  ¤ Versus DeadLock
  ¤ Versus Aquila
  ¤ Versus Dust
  ¤ Versus Immortal
  ¤ Versus Bear
  ¤ ? (openstaande vacature tot 31 juli 2013 )
  ¤ Versus Gaming

  ¤ = Clanleaders | ¤ = Clan Managers | ¤ = Nieuws account

  Clan leden:
  ¤ Versus Phantom
  ¤ Versus Simian
  ¤ Versus EnterzZ
  ¤ Versus Vanquish
  ¤ Versus Madness
  ¤ Versus Advanced
  ¤ Versus Overkill
  ¤ Versus Tactical
  ¤ Versus Vanquish
  ¤ PrioX ReStriCt
  ¤ TransonicFox

  ¤ = Gold Member | ¤ = Veteraan | ¤ = Member ​

  Versus Features


  Aangezien we ons vooral richten op een community, gezellig gamen en plezier maken moesten we wat bedenken wat de leden tijdens en naast het gamen bezig konden houden zodat het niet ''alleen'' online gamen zou zijn. Hieruit zijn de Versus Features ontstaan. Dit zijn de mogelijkheden die wij alle leden bieden naast en/of tijdens het gamen met de clan.

  VSXP
  Met ons VSXP systeem kan je ranken binnen de clan/community. Er zijn meer dan 40 unieke rangen die allemaal een eigen afbeelding een titel hebben. Bij bepaalde rangen krijg je nieuwe mogelijkheden binnen de clan/community. Dit unieke level systeem laat jouw ervaringen zien binnen de clan. VSXP krijg je voor je activiteit zoals het aanwezig zijn bij evenementen en het inloggen op de website. Zo zijn er tal van acties waar je VSXP voor krijgt.

  Awards
  Naast VSXP krijg je ook andere beloningen voor je deelname aan de Versus Features. Medailles en Badges krijg je voor speciale en unieke acties. Zoals het winnen van een toernooi.

  Versus Tokens & Versus Shop
  Naast VSXP krijg je ook Versus Tokens (VST) voor je activiteiten binnen de clan. Je verzamelde Versus Tokens kan je vervolgens spenderen in onze Versus Shop waarin je virtuele items kunt kopen die je extra voordelen geven binnen de clan. Een voorbeeld is dubbel VSXP voor een evenement.

  Evenementen
  Wekelijks organiseren wij sociale en Ante-Up evenementen op verschillende games. Bijna alle evenementen zijn openbaar en dat betekend dat iedereen kan deelnemen. Voor het deelnemen aan evenementen krijg je (virtuele) prijzen zoals VSXP. Maar ook andere beloningen kunnen gewonnen worden. Je zou bijvoorbeeld bij toernooien een echt Xbox 360 spel kunnen winnen.

  Challenges
  Leden kunnen solo, time en community challenges voltooien op verschillende clan games. Solo challenges kunnen alleen (één persoon) voltooid worden terwijl community challenges met meerdere leden tegelijkertijd moet. De time challenge moeten binnen een bepaalde tijd voltooid worden. Deze challenges hebben allemaal een verschillende moeilijkheidsgraad waarvoor je dus een bepaald aantal VSXP krijgt. Alle challenges die je voltooid hebt verschijnen op je VS-ID (profiel).

  Prijsvragen
  Één keer per maand wordt er een prijsvraag online gezet waarbij je VSXP kunt winnen. De vragen gaan over games en de clan.

  League Mode
  Leden kunnen elkaar op verschillende games (bijvoorbeeld FIFA) uitdagen voor een match. Het doel is om bovenaan het League Mode leaderboard te komen. Om de maand sluit een league waardoor er een winnaar wordt bepaald.

  Voor de complete lijst van de Versus Features kan je onze informatie-pagina op de website bekijken.​

  Clan Games


  Onze clan ondersteund met de Versus Features (voornamelijk de evenementen) verschillende games. Oude maar ook nieuwere games worden ondersteund en er is waarschijnlijk voor ieder wat wils. De populairste spellen op dit moment zijn aangegeven in het groen.

  Call of Duty Black Ops II / Call of Duty Ghosts
  Battlefield 3 / Battlefield 4
  Grand Theft Auto IV / Grand Theft Auto V
  Red Dead Redemption
  Max Payne 3
  Far Cry 3
  FIFA 13 / FIFA 14
  Minecraft​

  Aanmelden

  Iedereen is vrij om zichzelf aan te melden voor de clan, mits je over een werkende headset beschikt. Wanneer je jezelf aanmeld zal je in een proefperiode worden gezet. Hierin kijken we naar jouw activiteit, persoonlijkheid en motivatie. Wanneer wij vinden dat jij op die drie punten voldoende scoort wordt je aangenomen als Member van Versus Gaming.

  De gemiddelde leeftijd van onze leden ligt tussen de 14 en 24 jaar.

  Als je jezelf wilt aanmelden moet je allereerst een account aanmaken op onze website. Daarna plaats je dien je dit formulier in te vullen en te versturen. Daarna krijg je z.s.m een bericht terug met verdere instructies en informatie.

  Hopelijk zien we vele van jullie langskomen!

  Versus Gaming
  © 2005/2013
   

Share This Page

Loading...