Win je eigen Battlefield: Hardline Gameserver!

Discussion in 'Battlefield Hardline' started by Helldon, Mar 17, 2015.

 1. Helldon

  Helldon inTheGame

  Joined:
  Aug 10, 2007
  Messages:
  53
  Likes Received:
  4
  [​IMG]

  Op 19 maart komt de nieuwe game Battlefield Hardline uit. Samen met i3D.net bieden wij jou de unieke kans aan om op je eigen 70 slots Battlefield Hardline PC gameserver de strijd aan te gaan met andere gamers! In samenwerking met i3D.net geven wij niet één, niet twee, maar vijf 70 slots Battlefield Hardline pc gameservers weg welk drie maanden lang helemaal gratis zijn! Twee via een like en share actie op het forum en drie via prijsvragen op de website. Hoe meer je mee doet des te meer kans je maakt*.

  De intheGame Community is een open Nederlandse community waarin gezelligheid en plezier twee heel belangrijke factoren zijn. Met tientallen communityleden (200+) is er altijd wel iemand online met wie je kan spelen. Ben jij 16 jaar of ouder, dan kan jij je vandaag nog aanmelden bij onze community. In 2015 kan je als lid van onze Community vette prijzen winnen, waaronder de nieuwste games, gadgets en gaming merchandise, stay tuned!

  Dus: wil jij je eigen Battlefield Hardline gameserver winnen? Mooi zo! Om kans te maken op deze vette prijs zul je de volgende stappen moeten ondernemen.

  • Like de intheGame.nl Community Facebookpagina.
  • Like de intheGame.nl Facebookpagina.
  • Like de i3D.net Facebookpagina.
  • Deel het Battlefield Hardline win actie bericht op Facebook.
  • Registreer je op ons forum en schrijf het woordje "win" en waar je het allemaal gedeeld hebt in het "Win je eigen Battlefield: Hardline Gameserver!" topic.
  *Deelname en informatie Actie alleen geldig tot donderdag 19 Maart 2015. Prijs op de website? dan helaas uitgesloten van de loting op het forum en vice versa Een deelnemer moet een geregistreerd inthegame.nl forum account bezitten.
   
  Last edited: Mar 17, 2015

Share This Page

Loading...