YouTube kan gebruikt worden op de Nintendo Switch

Discussion in 'Sony Playstation 3 & 4' started by i3d, Nov 9, 2018.

 1. i3d

  i3d Administrator i3D.net Staff

  Joined:
  Dec 8, 2004
  Messages:
  157,586
  Likes Received:
  40
  YouTube is beschikbaar geworden op de Nintendo Switch. De YouTube app kan op dit moment gedownload worden in de Nintendo Eshop. Het is een van de eerste multimedia apps die naar de Switch gekomen is.


  Het was een van de eerste dingen die fans zich afvroegen toen de Nintendo Switch gereleased werd: wanneer komen multimedia apps naar het platform. Het is namelijk een apparaat dat zowel als tablet kan functioneren als tv console. Dit lijkt toch het ideale platform voor streaming apps, zoals YouTube of Netflix. Het duurde allemaal even voordat hier meer informatie bekend over werd, maar het werd wel steeds meer waarschijnlijk dat deze apps naar de Switch gingen komen. Deze week was het eindelijk zover. Enkele multimedia apps zijn op de Switch gereleased. Het is nu mogelijk om YouTube en Hulu te gebruiken op de Switch. Dit heeft Nintendo naar buiten gebracht in een tweet.


  Kick back and relax with @YouTube on your #NintendoSwitch. Enjoy entertainment like music videos and shows, plus gaming livestreams, how-to guides and much more. YouTube is now available to download from Nintendo #eShop.

  [​IMG]: https://t.co/Hq9Vxh0lK6 pic.twitter.com/6eRFvkCtSr

  — Nintendo of Europe (@NintendoEurope) 8 november 2018


  YouTube en Hulu zijn dus gearriveerd op de Switch. Het zal niet lang duren voordat andere streaming apps, zoals Netflix, zullen volgen.

  Het bericht YouTube kan gebruikt worden op de Nintendo Switch verscheen eerst op intheGame.

  Read full article on inthegame.nl...
   

Share This Page

Loading...